Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Magnet kola vyhrála Olympie nejtěsnějším možným rozdílem

Sobotní prosluněné odpoledne přilákalo na stadion týnské Olympie necelé dvě stovky diváků. Ti byli svědky dalšího vítězství domácích, avšak o výhru se fanoušci museli klepat až do poslední minuty. Bohužel pro Olympii braly tři body i první Čimelice.

Jako první se v zápase rozkoukala domácí Olympie, když si ve 37. minutě na Bočkův centr naběhl Pomije, ovšem hlavou branku přestřelil. Hned o minutu později se v šanci objevil kapitán Vařil, ale ani on nedokázal svou střelu vměstnat do branky Katovic.

Tyto dvě možnosti byly v prvním poločase jediné, co mohlo diváky potěšit. I z toho důvodu jistě fanoušci uvítali přestávkový program. K vidění bylo taneční vystoupení skupiny Aerobic pod vedením Hany Otčenáškové a vystoupení zaslouženě sklidilo velký potlesk.

Jakoby tento tanec vlil ve druhé půli do žil Týňáků nový impuls. Ve druhém poločase se totiž představila úplně jiná Olympie a z její zvýšené aktivity na hřišti pramenil i rozhodující gól zápasu.

To se ve vápně po přihrávce Plojhara nejlépe zorientoval Radim Štos a z malého vápna prostřelil brankáře Katovic – 1:0. Radim Štos tímto gólem potvrdil svoji střeleckou fazónu z minulého domácího víkendu, kdy se mu podařilo za A tým a B tým vstřelit dohromady pět branek.

I po vstřeleném gólu Olympie hrozila i nadále, ovšem další gól už nepřidala. V posledních minutách zápasu si Katovice povzbuzované početnou skupinou svých fanoušků vypracovaly velký tlak, ale naštěstí pro Olympii svoje šance nevyužily.

Další zápas čeká Olympii už dnes. Jedná se o dohrávku na hřišti Plané nad Lužnicí. Když se Týňákům podaří i v tomto zápase vyhrát, budou na vedoucí Čimelice ztrácet už jen tři body a tím tak velice zdramatizují boj o první místo v I. A třídě.

FK Olympie Týn nad Vltavou - SK Otava Katovice 1:0 (0:0)

Branka: 48. Štos. Diváků: 192.

Sestava Týna: Vachuta – Brom, Šonka, Blüml, Meidl – Boček (58. Mravec), Pomije, Červenka, Plojhar – Vařil, Štos (78. Spěvák). Trenér Vladimír Švec.

Tisková zpráva

Štítky Fotbal, Olympie, Týn nad Vltavou, Katovice, Čimelice, Hana Burešová, SK Otava Katovice, Vladimír Švec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Magnet kola vyhrála Olympie nejtěsnějším možným rozdílem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.