Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pod zámkem se v arktickém počasí dvakrát nehrálo

Z plánovaného programu odehrála Hlubocká zimní liga pouze šest zápasů. Dvě ranní utkání se nehrála – zápas Týna s dorostem SKP kvůli velké marodce budějckých mladíků, nedělní utkání od 9 hodin se po dohodě Tábora a Protivína nehrálo pro třeskutý mráz.

Sobotní program tak začal až v 11 hodin soubojem týmů z českobudějovických periferií – Bavorovice a Rudolfova. Jako ve správném derby se týmy rozešly bezbrankovou remízou.

Gólů se hrdinní diváci dočkali v následujícím duelu prvotřídních týmů z Dřítně a Hrdějovic. Hrdějovice si na svého soupeře vyšláply a po gólech Mendla, Pulčíka a Tlapáka vyhrály 3:1. Čestný úspěch Dříteňských zaznamenal Klimeš.

Největším tahákem sobotního programu byl zápas domácích fotbalistů s Jankovem. Ve skupině o šesté místo na turnaji se očekával vyrovnanější souboj, ale hosté Hlubokou dokonale zaskočili a vyhráli jednoznačně 3:0.

Stejně jako v sobotu se i v neděli začalo hrát až od 11 hodin. V divizním derby Milevska s Českým Krumlovem se hrál pohledný fotbal. V prvním poločase šli dvěma brankami do vedení Krumlovští fotbalisté. Snaha Milevských o zkorigování nepříznivého výsledku gradovala ve druhém poločasu, ale víc než na snížení stavu na konečných 1:2 jim to nestačilo.

Roudné si v dalším utkání zkušeně poradilo s mladíky z českobudějovického Dynama, vyhrálo jasně 3:1.

V posledním víkendovém duelu se potkaly na hřišti týmy Kamenného Újezdu a Vodňan. Přestože to v prvním poločase vypadalo na vyrovnané utkání a Vodňany šly do vedení až po chybě v soupeřově defenzivě, ve druhé části hry si na Hluboké otevřely střelnici a vyhrály nejvýraznějším rozdílem tohoto víkendu 5:0.

Výsledky

Sobota: Týn nad Vltavou – SKP ČB U19 nehráno, Bavorovice – Rudolfov 0:0, Dříteň – Hrdějovice 1:3 (1:2), Klimeš – Mendl, Pulčík, Tlapák, Hluboká nad Vltavou – Jankov 0:3 (0:1), Bohoněk, Stejskal, Nedvěd.

Neděle: Tábor – Protivín nehráno, Milevsko – Český Krumlov 1:2 (0:2), Dvořák – Babouček, Klivanda, Roudné - Dynamo ČB U19 3:1 (0:1), Trněný, Vrátil, Lerch – Kadula, Kamenný Újezd – Vodňany 0:5 (0:1), T. Vokatý 3, M. Machnyk 2.

Program dalšího víkendu

Příští víkend si Hlubocká zimní liga připravila pro diváky lahůdku v podobě derby domácích fotbalistů s Bavorovicemi. Utkání se hraje v sobotu od 15 hodin.

Sobota (11. února): Týn nad Vltavou – Dříteň (9), Protivín – Milevsko (11), Roudné – Kamenný Újezd (13), Hluboká nad Vltavou – Bavorovice (15).

Neděle (12. února): Hrdějovice – Čtyři Dvory (9), Lažiště – Tábor (11), Rudolfov – Dynamo ČB U17 (13), Dynamo ČB U19 – Kaplice (15).

Štítky Protivín, Tábor, Pražská konzervatoř, SK Dynamo České Budějovice, Hrdějovice, Bavorovice, fotbalista, Dříteň, Hluboká nad Vltavou, Milevsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod zámkem se v arktickém počasí dvakrát nehrálo  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.