Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Známé tváře se budou prohánět po hřišti na Hluboké

Zítra se již pošesté na hlubockém hřišti uskuteční charitativní fotbalová exhibice bratří Mádlových. I tentokrát se akce zúčastní zvučná jména z řadu umělců i sportovců.

Už tradičně přijedou Robert Záruba, Jaromír Bosák, Jiří Novotný, Milan Gulaš, Jiří Šimánek, Radek Duda, Pavel Novotný a nově na přání samotných diváků i Ondřej Vetchý a Jakub Kohák.

Hlavní organizátor akce Jan Mádl věří, že i letos dorazí kolem tisícovky diváků, jeho bratr Jiří, známý českobudějovický rodák, na exhibici představí dokonce hlavní hrdiny filmu Pojedeme k moři (mimo jiné i svou přítelkyni Evu Josefíkovou), který bude sám režírovat a který se bude celý točit v jihočeské metropoli.

Mádl Team a Real Top Praha proti sobě nastoupí ve 14 hodin a výtěžek bude věnován na dětské oddělení českobudějovické nemocnice.

Více informací najdete na webu www.exhibice.cz.

Tisková zpráva

Štítky fotbalová exhibice, pomáháme sportem, Hluboká nad Vltavou, Mádl Team, Real Top Praha, Hluboké, Jiří Novotný, Pavel Novotný, Milan Gulaš, Ondřej Vetchý, Radek Duda, Jiří Šimánek, Robert Záruba, Jakub Kohák, Jaromír Bosák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známé tváře se budou prohánět po hřišti na Hluboké  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.