Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dobrá zpráva! Luboš Rob na operaci nemusí, na tréninku bude chybět přibližně týden

Skvělá informace přiletěla během pátečního dopoledne z tábora budějckých hokejistů. Luboš Rob, který ve středečním utkání s Havířovem utrpěl nepříjemné zranění levého ramene, nakonec nemusí na operaci. Mimo tréninkové nasazení bude něco málo přes týden.

Nejproduktivnější hráč ČEZ Motor České Budějovice s dvaadvaceti body nedohrál utkání se slezským soupeřem po střetu u mantinelu. V první okamžik to vypadalo, že si obnovil zranění z minulé sezony, po kterém musel absolvovat operaci přetržených ramenních vazů. „Bude zřejmě muset znovu na operaci a tím pádem nám bude dva měsíce chybět,“ předpokládal po utkání s Havířovem kouč Antonín Stavjaňa.

Páteční vyšetření však černý scénář vyvrátilo. Podle všeho má Luboš Rob pouze povrtnutý levý ramenní kloub a na operaci vůbec nemusí. „Není to tak vážné, jak to na první pohled vypadalo. Měl bych mít sedm až deset dní klid a poté bych se mohl pomalu začít zapojovat do tréninku,“ dodal jednadvacetiletý útočník Motoru. Nezbývá nic jiného než doufat, že tahoun Českých Budějovic bude zase brzy sázet góly do soupeřových sítí.

Foto Bramberka Nová

Štítky Luboš Rob, HC AZ Havířov 2010, Madeta Motor České Budějovice, Antonín Stavjaňa, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrá zpráva! Luboš Rob na operaci nemusí, na tréninku bude chybět přibližně týden  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.