Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

FOTO a VIDEO: Reprezentace trénuje v Budějcích

Česká hokejová reprezentace od úterního odpoledne okupuje budějckou Budvar arénu. Národní mančaft, vedený koučem Aloisem Hadamczikem, se v jihočeské metropoli připravuje na dvojzápas v rámci Euro Hockey Challenge s Německem. První duel se hraje v pátek od 18 hodin, sobotní mač začíná v 16.30.

Po dvou dnech na jihu Čech mají hokejisté za sebou tři tréninky. Jelikož ten poslední reprezentace zpřístupnila veřejnosti, možnost vidět náš v současnosti nejlepší výběr hráčů, kteří už nejsou vázáni klubovými povinnostmi, využilo ve středu několik stovek fanoušků nejrychlejší kolektivní hry na světě.

Přípravný kemp českého nároďáku pokračuje ještě zítra dopoledne. Na čtvrteční večer pak restaurace Masné krámy připravila speciální akci, kdy hostům budou točit pivo všichni tři Jihočeši v devětadvacetičlenném reprezentačním mančaftu – bratři Jakub a Jan Kovářové spolu s Jiřím Novotným.

Budějčáci, neváhejte a vydejte se v závěru tohoto týdne na zimák. Máte jedinečnou možnost vidět v akci tým, který se za necelý měsíc zúčastní 76. mistrovství světa v ledním hokeji. Šampionát hostí Finsko a Švédsko.

Štítky reprezentace, České Budějovice, Budvar aréna, Euro Hockey Challenge, Alois Hadamczik, Německo, Česko, Jiří Novotný, Mistrovství světa v ledním hokeji, Finsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO a VIDEO: Reprezentace trénuje v Budějcích  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.