Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejové léto fanouška? To je sraz na Meteoru

Liberec, Pardubice, obě pražská S, Litvínov, Zlín či Kladno. Ze všech těchto klubů se o prodlouženém víkendu sjeli hokejoví fanoušci do Budějc. Místní Fanklub totiž pořádal už šestnáctý ročník mezinárodního srazu hokejových fanoušků. Volba padla na sportovní areál u řeky Vltavy Meteor.

Sem se už ve čtvrtek sjely stovky milovníků ledního hokeje, aby si trochu zkrátily čekání na start dalšího ročníku extraligy. I když to mnohdy při utkání na stadionech vypadá na boj na život a na smrt, na srazu nic takového rozhodně nečekejte.

Všichni se tu baví se všemi a vládne tady velice přátelská atmosféra. „Akorát fandové z Plzně vždy srazy bojkotují, ani nevíme proč. Pokaždé jejich fanklub kontaktujeme,“ říkal předseda budějckého fanklubu Pavel ´Pajky´ Vágner na kameru České televize.

I když tropické počasí večer narušovaly silné bouřky, fanoušci si na Meteoru i tak užívali. Jednotlivé fankluby mezi sebou hrály turnaj ve fotbale, stolním fotbálku, děvčata pak hrála beachvolejbal.

V pátek byla na pořadu dne i beseda s profesionálním rozhodčím Vladimírem Pešinou, volba Miss srazu a obdoba tohoto klání pro chlapy – Soutěž Vana srazu, sem se tedy mohli přihlásit jen ti praví chlapi. 

Já jsem se na sraz také vyrazila podívat a udělala jsem pro vás pár foteček. Tak se podívejte, jak tráví léto milovníci ledního hokeje.

Štítky hokej, Rytíři Kladno, Bílí Tygři Liberec, HC Verva Litvínov, PSG Zlín, HC Dynamo Pardubice, České Budějovice, HC Škoda Plzeň, Česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové léto fanouška? To je sraz na Meteoru  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.