Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zahrajte si v Budějcích volejbal pro Matyáše

Hrajete rádi beach volejbal? Tak to si rozhodně nenechte ujít sobotní turnaj u budějcké sportovní haly. Nejenže si zasportujete, ale navíc podpoříte dobrou věc. Peníze z výtěžku totiž pořádající spolek Matyáš věnuje čtyřem rodinám s dětmi s metabolickou vadou na rehabilitační pomůcky a zdravotní potřeby. 

Charitativní volejbalový turnaj začíná v sobotu 8. září ve 13:00 hodin v Beach areálu u sportovní haly v Českých Budějovicích.

Startovné činí 800 korun za hráče a týmy budou po třech. „Máme i volejbalisty, sólisty, takže kdyby se někomu nepodařilo dát dohromady přesně na počet tým, ale třeba jen dva, tak ho doplníme," slibuje Pavlína Vošahlíková z pořádajícího spolku Matyáš.

Pro hráče bude připraveno pití a nějaké ovoce zdarma. A hrát se bude o zajímavé ceny. A když si velcí budou hrát u vysokých sítí, ti malí budou mít také o zábavu postaráno. Připraven je totiž doprovodný program pro děti, které bude bavit Josef Pepa Maxa, ale chybět nebudou ani soutěže, malování na obličej, skákací hrady. Vstupné pro nehráče, jen na doprovodný program, stojí sto korun, děti nic neplatí. Kdo dorazí, nemusí hrát volejbal, prostě může jen tak přijít.

Po turnaji proběhne charitativní dražba. Peníze z výtěžku použije pořádající spolek Matyáš, jehož patronkou je herečka Denisa Pfauserová, na podporu čtyř rodin s dětmi s metabolickou vadou na rehabilitační pomůcky a zdravotní potřeby. 

 

Autoři | Foto Spolek Matyáš

Štítky volejbal, zábava, Matyáš, děti, výtěžek, pomoc, podpora, České Budějovice, VK Jihostroj České Budějovice, Denisa Pfauserová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zahrajte si v Budějcích volejbal pro Matyáše  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.