Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Vyprodaná Budvar Aréna, která se bavila od začátku do konce. Taková je Světová liga ve volejbale

Rekordní volejbalová návštěva, zábava od začátku až do konce a reklama na světový volejbal. Tak to byl nejprve páteční, ale následně i sobotní zápas Světové ligy ve volejbale, v rámci kterého se v Budvar Aréně představila mužská reprezentace České republiky proti výběru Francie, čtvrtému celku z loňského mistrovství světa.

Kdo na zimní stadion, který se už začátkem minulého týdne přeměnil na volejbalovou arénu, zavítal, rozhodně nelitoval. Pokud tedy pomineme sportovní stránku věci. Ani zde se ale čeští hráči nemusí stydět, protože Francouzům byli důstojným soupeřem. Především však šlo o skvělou produkční show, na které se pracovalo rok dopředu. Proto šla Budějcká Drbna za dvěma hlavními strůjci programu veškeré show, jež byla během utkání v Budvar Aréně k vidění - Liborem Matouškem a Davidem Kovaříkem.

„Když jsem viděl vyprodanou halu bavit se volejbalem, tak i když bývám často kritický, tak jsem byl šťastný. Udělalo mi radost, že se i za nepříznivého stavu chtěli lidé bavit. To byla ta nejlepší odměna, protože v Čechách se to jen tak nevidí,“ říká Libor Matoušek z marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu.

Tým lidí, který se staral o zábavu během obou střetnutí, zapojil do celého večera několik nových prvků. Oblíbené tleskačky, jež vytvářejí pořádný rachot, měly na jedné straně nápis BLOK, se kterým lidé do rytmu houpavé muziky mávali kdykoliv, když národní tým úspěšně zablokoval útok Francie.

 

Atmosféra v Budvar Aréně strhla i jednoho z čárových rozhodčích, který předvedl, že dokáže skvěle tancovat a rozdal si to v battlu proti maskotovi. Přijďte se bavit i dnes!

Posted by Český volejbalový svaz on 20. červen 2015

Atmosférou se v pátečním utkání nechal strhnout i čárový rozhodčí, který neodolal vábení maskota a rozdal si to s ním v tanečním duelu. Po oba zápasy nechyběly ani emotivní nástupy českých hráčů na taraflex, zapojení diváků do doprovodných soutěží a rockové rify vyhrávala kapela Rock’n’Ball, což byla jedna z dalších novinek.

„Jedna věc je kreativita, která vždycky bolí, a druhá věc je realizace, která když je kvalitní kreativita, tak už je jen procesní záležitost. Z toho už je obvykle radost a tak trochu časový stres. Jde o celoroční práci nápadů, konzultací nápadů, testování. Nic bych neměnil, stačí doladit detaily a bude to dokonalé,“ přidává David Kovařík z produkční agentury.

 

Takhle hrají Češi setbol!

Posted by Český volejbalový svaz on 20. červen 2015

 

Foto: Ondra Driml

Štítky volejbal, Budvar aréna, Francie, Česko, Český volejbalový svaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyprodaná Budvar Aréna, která se bavila od začátku do konce. Taková je Světová liga ve volejbale  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.