Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Fanoušci Jihostroje podpoří hráče na dnešním tréninku

Volejbalisté budějckého Jihostroje prohráli v úterý na palubovce Ostravy 1:3 a stejným poměrem ztrácejí i finálovou sérii. Neoficiální Fanklub se proto rozhodl, že své hráče podpoří z očí do očí přímo na tréninku.

„Po výpravě na sever Moravy a jejím výsledku jsme se rozhodli hráče podpořit a pomoci jim shodit tu „deku“, co na nich leží. Prvotně jsme chtěli přijít naprosto neoficiálně, ale bylo by od nás nefér, nedat možnost dalším, kterým není lhostejný osud našeho klubu a výsledek této série,“ uvedl jeden z fanoušků, který na dnešní trénink dorazí.

Fanoušci si uvědomují vážnost situace. V tuto chvíli vše házejí za hlavu a na trénink se chystají s jedinou myšlenkou. Co nejvíce pomoci obhájcům mistrovského titulu, aby se jim vrátilo zdravé sebevědomí.

Přijďte tedy všichni, kdo chcete pomoci budějckým volejbalistům v cestě za obhajobou a ke zvrácení finálové série. Sraz je dnes v 15:45 hodin před vrátnicí Sportovní haly.

Pátý finálový zápas je na programu tuto sobotu od 19:10 hodin v českobudějovické Sportovní hale. Pokud se Jihostroj Heroes povede snížit stav série na 2:3, další duel by čekal Jihostroj v pondělí znovu v Ostravě.

Štítky trénink, VK Jihostroj České Budějovice, Ostrava, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Jihostroje podpoří hráče na dnešním tréninku  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.