Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sezona smíšených družstev LTC je u konce. Nejvíce se dařilo mladšímu žactvu

Dorostu B skončila sezona již před několika týdny, teď dohrály i zbývající týmy. Nejvíce se dařilo mladšímu žactvu A, které skončilo druhé. Další tři týmy zakončily soutěž na třetí pozici, dva na čtvrté a jedno na sedmé, tedy pozici sestupové. Nyní přichází na řadu turnaje jednotlivců.

Dospělé „áčko“ odjíždělo do Sezimova Ústí, kde uspělo a zvítězilo 6:3. V konečné divizní tabulce tak obsadilo třetí místo. „Tenhle výsledek mi udělal obrovskou radost. Báli jsme se, že z divize spadneme, ale nakonec jsme třetí. Super výsledek,“ byl spokojený sportovní manažer Vladimír Mikeš.

Rezerva dospělého týmu jela do Velešína a prohrála 3:6. V tabulce tak skončila sedmá a padá tak do krajského přeboru 2. „Jsem smutný, že jsme padli zrovna s Velešínem, mým rodným týmem. Ale dorostenci to neuhráli. Byly opět tři skreče, protože někdo je na dovolené. Pro mě je to nedisciplinovanost,“ trpce hodnotil Mikeš.

A-tým dorostu hrál také venku, konkrétně v Třeboni. Bylo z toho vítězství 6:3 a konečné čtvrté místo.

Starší žactvo A přivítalo doma vedoucí Tábor a prohrálo jednoznačně 2:7. V osmičlenné tabulce bere třetí místo. „Jsem zklamaný. I tady byla půlka lidí na dovolených. Za ‚áčko‘ hrálo ‚béčko‘ a za ně ‚céčko‘. To je pak těžké,“ dodal sportovní manažer.

Rezerva staršího žactva jela do Kaplice a prohrála těsně 4:5. I jí patří po konci soutěže třetí příčka.

První tým mladších žáků potvrdil, že jejich jedinými konkurenty byl Tábor A, kterému podlehli. Nyní hráli doma s Táborem B a zničili ho 9:0. V soutěži tak skončili na druhé pozici. „Tady opět nebyl soupeř. Jak už jsem několikrát říkal, vše bylo o jednom zápase s Táborem A, kde jsme prohráli a v konečné tabulce skončili za ním,“ doplnil Mikeš.

Dařilo se i mladšímu žactvu B, které doma rozdrtilo Český Krumlov poměrem 8:1. Díky této výhře se umístili na konečné čtvrté pozici.

„Celkově jsem trošku rozčarovaný přístupem některých hráčů a hráček. Kdybych to měl zhodnotit jako činovník svazu, tak se mi to moc nelíbí. Je spousta skrečí a neodehraných zápasů. A to nejen u nás v týmu. Takový přístup si nepamatuji. Ale naopak bych chtěl některým poděkovat - Pepovi Slávíkovi, Václavu Nádravskému nebo Martinu Přibylovi - kteří odehráli snad všechny zápasy. Z mladších pak Čurdovou, která hrála za dorost i za ‚áčko‘. Tihle všichni náš klub skvěle reprezentovali,“ uzavřel Mikeš.

Autoři

Štítky soutěž, Vladimír Mikeš, Velešín, krajský přebor, Sezimovo Ústí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sezona smíšených družstev LTC je u konce. Nejvíce se dařilo mladšímu žactvu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.