Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

O víkendu pokračuje baseballová nadstavba. Šance na finálovou čtyřku pro Sokol stále žije

Po reprezentační přestávce, v níž čeští baseballoví reprezentanti historicky poprvé ovládli mezinárodní „Pražský baseballový týden“, pokračuje nadstavba Extraligy víkendovými sériemi.

Sokol Hluboká je zatím s jedním odloženým utkáním v TOP 6 na šestém místě se dvěma výhrami a šesti prohrami. O víkendu se utká se svým sousedem v neúplné tabulce Nuclears Třebíč. Ti mají o jednu výhru více. Sokol tak má v případě úspěchu v sérii šanci dostat se na pátou příčku a zůstat v kontaktu s nejlepšími v boji o finálovou čtyřku, protože boj o třetí čtvrté místo je velmi vyrovnaný.

První dvě utkání série se hrají v Třebíči – v pátek 3. června od 19. hodin a v sobotu 1. července od 13 hodin. V neděli se série stěhuje na Hlubokou, kde ve sportovně-relaxačním areálu začíná ve 13. hodin a Sokolové potřebují povzbudit!

Ve středu 5. 7. pak Sokol Hluboká nad Vltavou doma od 13. hodin dohrává odložené utkání série s Tempem Praha.

Baseballisté Sokola před reprezentační přestávkou ukázali zlepšenou formu, když útočnou hrou zvládli poslední dvě utkání a k tradičním oporám Sokola se na nadhozu a především svými  homeruny na pálce přidala americká posila Joseph Evan Enea.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky baseball, Hluboká nad Vltavou, extraliga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu pokračuje baseballová nadstavba. Šance na finálovou čtyřku pro Sokol stále žije  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.