Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Štíři se těší na boj o první místo s Pelhřimovem

Florbalisté FBC Štíři České Budějovice se o nadcházejícím víkendu představí v domácí sportovní hale. Ve 2. lize v sobotu od 19.15 hodin hostí Jihlavu a v neděli od 17.45 hodin Pelhřimov. Zejména druhý duel slibuje kvalitní florbal, oba týmy v minulé sezoně hrály 1. ligu. Nyní jsou o soutěž níž, ale chtějí se vrátit zpátky. Štíři po sedmi kolch vedou tabulku divize III o bod před Třebíčí a právě Pelhřimovem.

"Sice nejsme ani v polovině sezony, ale tenhle zápas bude jedním z klíčových," řekl vedoucí Štírů Jiří Kratochvíl. V poslední sezoně se oba celky utkaly dokonce šestkrát. V základní části zvítězil vždy hostující tým, v play-down o udržení v soutěži zvítězili Štíři 3:1 na zápasy. "Máme sebevědomí a Pelhřimov chceme určitě porazit," dodal Kratochvíl.
Ještě předtím Českobudějovičtí poměří síly s Jihlavou, která je desátá. "Z Jihlavy je u nás nyní na hostování gólman Jakub Kunst, takže máme o soupeři dobré informace. I když se jí nedaří a některé opory odešli, tak je rozhodně nesmíme podcenit a zápas odchodit," upozorňuje Kratochvíl, jehož tým zatím jako jediný v soutěži neprohrál.

Autor: Jiří Kratochvíl, FBC Štíři

Štítky Pelhřimov, soutěž, Jihlava, Jiří Kratochvíl, České Budějovice, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Štíři se těší na boj o první místo s Pelhřimovem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.