Sobota, 3. září 2022, 09:40
Spolupráce vědců z Michigan State University, University of California Berkeley, Lawrence Berkeley National Laboratory, Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a Biologického centra AV ČR vedla k významnému objevu v oblasti fotosyntézy. Studie,...
Středa, 31. března 2021, 15:25
Jaro je zatím trochu nesmělé, ale práce na vinici je o poznání příjemnější než v zimě, kdy jsme vás učili, jak správně ostříhat. Vlastně by se dalo říct, že v slunečných jarních dnech je vinohrad oázou klidu a pohody. Alespoň tak to v Mutěnických...
Středa, 8. května 2019, 15:16
Trvanlivý salám vysočina je častou součástí výletnických svačin. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 20 vzorků těchto salámů, aby prověřil jejich kvalitu. Čtyři z testovaných vzorků v nezávislém testu propadly kvůli nedodržení české...
Středa, 17. dubna 2019, 13:18
Kabanosy neodmyslitelně patří k polské tradiční kuchyni. U dvou výrobků pocházejících z Polska ale Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zjistila, že tak úplně neobsahují to, co by měly.
Sobota, 14. července 2018, 19:45
Kuřecí prsní řízky jsou nejžádanějším druhem kuřecího masa pro grilování. Díky libovosti a vysokému obsahu svalových bílkovin mají punc zdravého masa. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 11 vzorků těchto mas, aby prověřil jejich...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.