Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Novinka v oblasti tvarování postavy vám pomůže vyrýsovat bříško bez hladovění a tvrdé dřiny v posilovně

PR článek

Zpevnit břicho, hýždě nebo i stehna, bez namáhavého cvičení a bez drastických diet? Ano, jde to. Institut lékařské kosmetiky v Českých Budějovicích pro vás má absolutní novinku, přístroj CM Slim Contouring Master, který vám pomůže k vaší vysněné postavě. A to i bez hladovění i tvrdé dřiny v posilovně. Jednoduše řečeno, přístroj využívá energii vznikající při spalování tuků pro budování svalů.

Také máte pocit, že se vám během posledních měsíců oblečení ve skříni tak trochu „zmenšilo“? Nezoufejte, rozhodně v tom nejste sami. Takzvaná covidová kila se alespoň trochu podepsala téměř na každém z nás. Přístroj CM Slim Contouring Master, naše absolutní novinka v oblasti tvarování postavy, s nimi ale naprosto bez problému zatočí. Nemusíte čekat, než se opět přiblíží sezona plavek. Pusťte se do toho klidně hned. Přece i pod vánočním stromečkem nebo na silvestrovském večírku chcete, aby vám to slušelo.

Zpevněné břišní svaly a tedy i posílený střed těla, touží mít snad každý.
Díky HIEMT NO•HEAT patentované technologii přístroje CM Slim Contouring Master, jediného svého druhu, certifikovaného v EU a notifikovaného Státním ústavem pro kontrolu léčiv jako medicínská technologie, to není žádný problém.

A jak to funguje? Stačí, abyste si pro sebe našli jen půlhodinky času. Tu strávíte v naprostém pohodlí na lehátku, kde si mimochodem můžete například přečíst noviny nebo časopisy, na které byste si jinak třeba čas ani nevyšetřili. Prostě, budete ještě navíc relaxovat.

Aplikace CM Slim je podobná tomu, jak přirozeně stahujeme naše svaly, ale v mnohem větší frekvenci a síle (ale stále v bezpečné míře), než je naše tělo schopno vyvinout. Během 30 minut jich vaše tělo provede více než 36.000. Technologii CM nelze napodobit cvičením, jelikož se dá  přirovnat ke stejnému množství leh-sedů nebo kliků. Nejen, že tak intenzivní cvičení není vůbec možné, ale vzpomeňte si také na to, jak vás kolikrát i po malém množství leh-sedů bolí druhý den záda.  Nic takového teď podnikat nemusíte. Jen si lehnete, na bříško, nebo část, těla, kterou určíte, dostanete speciální hlavice a ty „cvičí“ za vás.

Do konce roku 2021 pro vás v Institutu lékařské kosmetiky připravili akční balíček na formování postavy.
​3 x CMSlim + 3 x LPG Endermologie + 1 x kryolipolýza za 9.990,-

Tisíce opakovaných hlubokých kontrakcí (stahů) zvyšují pevnost svalů a snižují tukovou vrstvu díky uvolňování mastných kyselin z tukových zásob včetně hlubokého viscerálního tuku. Ten, jak určitě dobře víte, nepůsobí jen estetické, ale také zdravotní problémy.

Výsledky  aplikace jsou znatelné už od první aplikace. Maxima dosahuje terapie 2-4 týdny po ukončení doporučené kůry, což je ideálně šest aplikací v průběhu tří týdnů.  Klinické studie uvádějí po ukončené kůře průměrné 18% zvýšení svalové hmoty a průměrné 21% snížení lokalizovaného tuku.

Tato terapie je určena jak pro běžnou populaci, tak i pro aktivní sportovce Ošetření lze postupovat i jednotlivě.

„Neustále se snažíme hledat nové technologie, které napomohou vyřešit problémy našich klientů. Principem fungování naší novinky v oblasti formování postavy, přístroje CM Slim, je, jednoduše řečeno, využití energie vznikající při spalování tuků pro budování svalové hmoty. Hlavně ženy po čtyřicítce určitě ocení pomoc při tvarování povoleného bříška. Všichni víme, že po čtyřicítce už nejde udržování postavy tak jako dříve, vše komplikují hormony...,“ říká ředitelka Instituce lékařské kosmetiky Eva Ondráčková.
 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Institut lékařské kosmetiky, CM Slim Contouring Master, postava, kosmetika, České Budějovice, technologie, Evropská unie, Státní ústav pro kontrolu léčiv, posilovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinka v oblasti tvarování postavy vám pomůže vyrýsovat bříško bez hladovění a tvrdé dřiny v posilovně  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.