Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hlubocká zoo připravila na Velikonoce bohatý program. Křtít se budou nová mláďata

V Jihočeské zoologické zahradě v Hluboké nad Vltavou proběhne už v sobotu 20. dubna od 13 do 17 hodin akce nejen pro rodiny s dětmi. Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý odpolední program. Chybět nebude taneční představení nebo komentované krmení.

V areálu zoo čeká na návštěvníky Velikonoční stezka o sladké odměny. Na stanovištích si děti zasoutěží například se složkami Integrovaného záchranné systému, ale i s ostatními partnery celé akce. Zajímavá bude například projížďka na člunu Vodní záchranné služby nebo bude k vyzkoušení trenažér Besipu.

Na nádvoří Loveckého zámku Ohrada proběhne staročeský jarmark. K vidění budou ukázky lidových řemesel a potěší i čerstvě pražená káva. Děti se zabaví ve výtvarné dílně a na velkém podiu se představí tři taneční skupiny. První bude Blaťácký soubor ze Ševětína v originálních blatských krojích, druhým lákadlem pro děti bude vystoupení dětské skupiny Čiperkové. Pro větší návštěvníky jsme pozvali známou kapelu Děda Mládek a Illegal Band.

Nebude chybět ani křest nově narozených mláďat a komentovaná krmení.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeská zoologická zahrada, Hluboká nad Vltavou, Velikonoce, kultura, zoologická zahrada, představení, Lovecký zámek Ohrada, Ševětín

Hlubocká zoo připravila na Velikonoce bohatý program. Křtít se budou nová mláďata  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.