Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nadační běh pro pejsky letos pomůže domácímu útulku

Studenti Vysoké školy technické a ekonomické letos znovu pořdají Nadační běh pro pejsky. Startuje se v útěrý 16. dubna na šestikilometrovou trať. Startovné je 120 korun a poputuje na domácí útulek Pes pro život. Zapojit se mohou i nesportovci. Trať můžete klidně pojmou jako procházku s kočárkem nebo třeba se svým čtyřnohým miláčkem.

Letos se koná už šestý ročník tohoto nadačního běhu pro pejsky. Start je přímo v areálu VŠTE v 17 hodin a poběží se šest kilometrů. Startovné bylo stanoveno na 120 korun, v rámci kterého si běžci kromě dobrého pocitu odnesou také šátek s logem akce a připraveno pro ně bude i občerstvení v podobě pití a guláše.

Celý výtěžek poputuje pejskům do útulku Pes pro život. Našim čtyřnohým kamarádům nepůjde jen finanční obnos, ale již tradiční materiální podpora ve formě hraček, krmiva a různých pamlsků, které může každý přinášet do připravených krabic v areálu VŠTE v budově D a C. Akce není určena pouze pro běžce. Trasu si můžete projet na kole, projít s kočárkem nebo právě s vaším pejskem.

Podrobnější informace k akci najdete na facebookové události Nadační běh.

Foto VŠTE

Štítky Nadační běh, VŠTE, útulek, sport, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Nadační běh pro pejsky letos pomůže domácímu útulku  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.