Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Rekonstrukce je hotová. Budějcký Globus jede v novém konceptu

PR článek

Několikaměsíční rekonstrukce budějckého Globusu je u konce. Nový kabát už si obchod zasloužil. A i když někteří zákazníci nebyli z modernizace nadšení, konečný výsledek stojí za to. V Globusu se teď totiž nakupuje jedna radost.

Globus v dubnu oslavil 16 let. A k takovému výročí si nadělil nové prostředí. Zmodernizována byla jak stávající oddělení, tak přibyla i některá nová. „Je to tady teď modernější. A i když jsem se tu ze začátku nevyznala, je to jen o zvyku. Líbí se mi to,“ přiznala Markéta Klepešová.

S orientací v nové prodejně totiž pomohou ukazatelé nad různými odděleními. Stačí tedy jen zvednout hlavu a najít, pro co chcete zamířit. Masožravci určitě ocení nové řeznictví. „Tak maso z Globusu je vyhlášené. Navíc se mi líbí, že si tady přečtu informace o tom, co kupuji,“ popisuje Martin Lukáš.

A spokojení můžou být i ti, kteří dbají na zdravý životní styl. Nové oddělení ovoce a zeleniny je krásně vzdušné, přímo naproti němu můžete nakoupit oříšky a hned vedle je oddělení Zdravý svět. Nabídka v Globusu je opravdu široká a na své si tak přijde opravdu každý. „Jsem veganka a konečně je v Budějcích obchod, kde opravdu koupím vše, co potřebuji. Ten sortiment je skvělý. Navíc jsem si všimla, že je tady i hodně regionálních potravin,“ řekla Alena Volfová.

Znovuotevření Globusu doprovázelo v sobotu 18. května zábavné dopoledne a odpoledne pro děti. U hlavního vchodu pro ně byl připraven malý a velký skákací hrad, překážková dráha, klaun, balónková zvířátka nebo malování na obličej. „Konečně bylo nakupování sranda i pro mě, jinak je to pěkná nuda,“ chválila si sobotní doprovodný program malá Anežka.

Štítky Globus, rekonstrukce, modernizace

VIDEO: Rekonstrukce je hotová. Budějcký Globus jede v novém konceptu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.