Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Inspirujte se od firem v regionu. Staňte se součástí digitálního hubu a získejte informační podporu

PR článek, aktualizováno 1. října 2019, 14:02

Unikátní platforma spolupracujících organizací, která chce pomoci při řešení otázek s nastupujícím trendem digitalizace napříč všemi odvětvími. Tak by se dal jednou větou představit Jihočeský Digi Hub, který rozbíhá Jihočeský vědeckotechnický park, a.s. ve spolupráci s Technologickým centrem Písek s.r.o.

„Platforma pomáhá s kompletním nastavením procesů digitalizace zejména v malých a středních podnicích v Jihočeském kraji. Služby, znalosti a zkušenosti nabízené v rámci Jihočeského Digi Hubu mohou každopádně využít i zástupci veřejné správy, školských zařízení nebo akademického či vědecko-výzkumného prostředí,“ uvádí František Mlčák, ředitel Jihočeského vědeckotechnického parku.

Jihočeský Digi Hub
• Vytváří síť regionálních subjektů, které poskytují komplexní služby v oblasti digitální transformace procesů, produktů a služeb.
• Poskytuje poradenské služby v oblasti digitalizace včetně možností financování.
• Organizuje vzdělávací akce a další události v oblasti digitalizace.

Jihočeský Digi Hub pomáhá s rozvojem ekonomiky regionu, zejména s ohledem na využívání digitálních technologií vedoucích ke zvýšení konkurenceschopnosti a tržní atraktivity výrobků, služeb a celých podniků nejen na území Jihočeského kraje.

Dílčí aktivity Jihočeského Digi Hubu byly podpořeny v rámci projektu Kompetence pro podporu digitalizace (KPF-01-168) financovaného z Fondu malých projektů Rakousko – Česká republika v rámci programu Interreg V-A Rakousko-Česká republika.

Na závěr dodejme, že Jihočeský Digi Hub je členem sítě evropských digitálních inovačních hubů schválené Evropskou Komisí a je na základě toho uveden v Evropském katalogu digitálních inovačních hubů.

Bližší informace naleznete na oficiálních webových stránkách platformy.

Štítky digitalizace, firmy, Digi Hub, Jihočeský vědeckotechnický park, Technologické centrum Písek, Jihočeský kraj, Evropská komise, Rakousko, Česko

Inspirujte se od firem v regionu. Staňte se součástí digitálního hubu a získejte informační podporu  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.