Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nejhorší silnice v Budějcích? Podle lidí Rudolfovská, Kněžskodvorská a Oskara Nedbala

Některé silnice v Budějcích jsou pro řidiče hororem. V anketě na Instagramu Budějcké Drbny jsme se zeptali, jaké silnice jsou podle vás ve městě nejhorší. Nejvíce lidí hlasovalo pro Rudolfovskou třídu, hned v zápětí vybrali čtenáři Kněžskodvorskou ulici a ulici Oskara Nedbala.

Největší počet hlasů dostala Rudolfovská třída, která vede z centra od Sadů až k rozcestí na Rudolfov. Opravit by si podle lidí zasloužila celá. Podle města kompletní rekonstrukce v plánu zatím není, alespoň část se ale nového kabátu dočká. „Na část Ruolfovské ulice běží projektová dokumentace. Investiční akce v úseku od Sadů k Nádražní ulici je plánovaná na rok 2021,“ uvedl náměstek primátora Ivo Moravec.

Druhou nejčastěji zmiňovanou ulicí je Kněžskodvorská. „Po té projet je slušná jízda. Lepší, jak trampolína,“ napsal Marek K. Tady se ale bohužel žádné změny nechystají. „V tomto úseku nejsou plánovány žádné opravy ani investiční akce,“ uvedl Moravec.

Do třetice čtenáři vybrali křižovatku Husovy třídy a Oskara Nedbala. Velmi často ale byla zmiňovaná i samotná ulice Oskara Nedbala. Ani tady se žádné investice v dohledné době nechystají. „Křižovatka je v majetku Jihočeského kraje a připravuje se na převod do majetku města. Z toho důvodu kraj žádné investice nyní neplánuje,“ uvedl odpovědný náměstek. Část křižovatky, která vede směrem k Českému Vrbnému, je v majetku města, ani tam se ale žádná investice aktuálně neplánuje.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky silnice, České Budějovice, stav, anketa, Oskar Nedbal, Instagram, Ivo Moravec, investice, Rudolfov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Knotek

Zapomněli jste na úplně děravou Vrbenskou ulici. Ta je hned po Rudolfovské ulice druhá nejhorší. Možná i první.

Pondělí, 13. ledna 2020, 11:16Odpovědět

Petr Vachta

Nejhorší ulice v ČB? Podle mě rozhodně Rudolfovská a to hlavně kolem Madety, Dále pak ulice u Malše kolem Katastrálního úřadu až k cyklostezce, dále třeba Hlinská ulice kolem bývalé Desty je totálně na kaši, Nebo třeba ulice Elektrárenská a Vrchlického nábřeží je katastrofa. To jsou všechno ulice na které se 40 a více let nešáhlo. A nechci ani pomyslet co je pod nimi za inženýrské sítě tak to musí být časovaná bomba.

Čtvrtek, 9. ledna 2020, 20:30Odpovědět

Jan Richter

Nejhorší ulice v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH je už po NĚKOLIKÁTÉ ulice U MALŠE

Čtvrtek, 9. ledna 2020, 18:26Odpovědět

Nejhorší silnice v Budějcích? Podle lidí Rudolfovská, Kněžskodvorská a Oskara Nedbala  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.