Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo by měl posílit odchovanec pražské Slavie Matěj Valenta

Fotbalisty Českých Budějovic by měl posílit záložník Matěj Valenta. Dvacetiletý hráč má do Dynama namířeno z pražské Slavie. S týmem Dynama trénuje od pondělí. Oba kluby na webu uvedly, že dolaďují podmínky přestupu.

„Matěj Valenta má za sebou hostování v Ústí nad Labem a aktuálně se dolaďují podmínky jeho trvalého přestup do Českých Budějovic. Slavia si udržuje možnost zpětného odkupu hráče za příznivých podmínek," uvedla Slavia na svém webu.

„Všichni tito hráči už přerostli třetiligový fotbal. Je zapotřebí, aby udělali další krok, a proto jsme se rozhodli že zamíří na hostování či přestupy. Snažíme se dělat vše pro jejich dobro a jejich postupný rozvoj. U hráčů na přestup si samozřejmě snažíme držet určité možnosti a nástroje pro jejich případný návrat za příznivých podmínek,“ uvedl k přesunům člen představenstva a sportovního úseku Slavie Jiří Bílek.

Valenta prošel mládežnickými týmy a naskočil i do juniorské ligy. Předloni v srpnu si připsal premiérový start v nejvyšší soutěži, ale následně odešel na hostování do druholigového Ústí nad Labem. Hrával za reprezentační osmnáctku a devatenáctku.

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky fotbal, Dynamo, Slavia, Matěj Valenta, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, přestup, FK Ústí nad Labem, Jiří Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo by měl posílit odchovanec pražské Slavie Matěj Valenta  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.