Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TJ Karate České Budějovice spustilo registraci pro další sezónu. Děti se mohou hlásit i do Sportovní přípravky

PR článek

Moderní a dynamický sport, který v dětech pěstuje pokoru a vzájemnou úctu. O čem je řeč? O karate, které má v Českých Budějovicích pevné kořeny. I vaše děti se mohou stát součástí tohoto vzrušujícího sportovního světa. V září se totiž uskuteční nábor TJ Karate České Budějovice, na který je už nyní možné se registrovat!

Máte dvě možnosti, kde vaše děti mohou trénovat. 6. září se od 17 hodin začíná v tělocvičně Emy Destinové a 7. září od 17 hodin v tělocvičně Žižkova. Nové lekce karate jsou určeny pro všechny děti od 5 let věku. Ano, i takoví mrňousové už mohou začít cvičit… a vlastně je jen dobře, že se do toho pustí takto brzy!

A pokud je dítěti méně než 5 let, vůbec nevadí. Všestranný pohybový základ
pro jakýkoliv sport získá ve Sportovní přípravce, kterou TJ Karate České Budějovice taktéž spouští od září. Určena je dětem od 1 roku do 7 let. Mrkněte na webovky, kde jsou všechny podstatné informace a registrace. Snad jen dodejme, že Sportovní přípravka je vedena odlehčenou a zábavnou formou, aby byla pro děti skvělým zážitkem a zábavou. Na trénincích se mimo jiné cvičí i s nejrůznějšími míči, míčky, švihadly či překážkami.

Ale zpět ke karate… V TJ Karate České Budějovice vyučují Shotokan karate. Dlouhodobě se specializují na sportovní formu, hlavně pak na zápas KUMITE dle pravidel World Karate Federation (WKF). Během let klub vychoval celou řadu úspěšných závodníků a reprezentantů ČR. Ostatně dalším z nich může být i vaše dítě.

Registrace na další sezónu je velmi snadná. Stačí navštívit webové stránky, kde naleznete i formulář pro vaše případné dotazy.

„Moc se na všechny nové děti těšíme!“ říká hlavní trenér Miroslav Hýsek. „Doporučujeme se registrovat co nejdříve, protože zájem každoročně převyšuje kapacitu. Platí to i pro Sportovní přípravku, kde máme už nyní 7 hodin plných. Jakmile se dítě zaregistruje, samozřejmě s ním počítáme. A jestli registraci nestihne, můžeme si ho vést alespoň jako náhradníka pro případ, že se v září některé místo uvolní.“

Jak se TJ Karate České Budějovice aktuální daří, můžete sledovat například na facebooku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky TJ Karate České Budějovice, karate, nábor, přípravka pro děti, České Budějovice, Ema Destinnová, Světová federace karate, Žižkov, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TJ Karate České Budějovice spustilo registraci pro další sezónu. Děti se mohou hlásit i do Sportovní přípravky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.