Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte si se svými dětmi užít zábavný den bezpečnosti v Mercury

PR článek

S koncem školního roku se děti zběsile rozprchnou do všech stran a bezhlavě se vrhají do prázdninových dobrodružství. Díky zábavnému dni bezpečnosti v Obchodním centru Mercury se hravou formou dozví, jak se o prázdninách chovat bezpečně.

Rozbitá kolena, otřes mozku nebo zlámaná ruka. To jsou jen ty mírnější následky dětské roztržitosti během letních prázdnin. Pokud chcete předejít trávení léta se svým potomkem v nemocnici, přijďte si s ním ve středu 29. 6. od 13:30 do 17:30 užít do DOC Mercury den plný zábavy s policisty, hasiči nebo vodními záchranáři.

Superhrdinové na dosah

Kdo v dětství nesnil o tom, že se bude prohánět v policejním autě, sanitce nebo že bude odvážně bojovat s ohněm? Superhrdinové z řad záchranářů fascinují většinu dětí. Díky zábavnému dni bezpečnosti budou mít možnost setkat se se svými idoly naživo. Ti jim hravou formou ukáží, jaké nástrahy na ně kde číhají.

Přijďte si vyzkoušet hasičský oblek nebo první pomoc

V tento den se střecha Mercury promění v hotový herní ráj. Na děti i jejich rodiče čeká bohatý program plný soutěží a názorných ukázek. U stanoviště státní či městské policie si budou moci vyzkoušet například 2D brýle simulující opilost nebo si prohlédnout policejní vůz a čtyřkolku.

Díky hasičům si děti alespoň na chvilku splní svůj sen a vyzkouší si, jaké to je mít na sobě některý z hasičských obleků. A vodní záchranáři z Lipna je provedou bezpečným pobytem u vody. Zaskotačit si pak všichni mohou za doprovodu písniček u pódia nebo na skákacím hradě.

Mercury zvyšuje bezpečnost po celý rok

Obchodní centrum Mercury nesoustředí svou pozornost na bezpečnost jen jeden den v roce. V posledních letech investovalo mimo jiné také do modernizace kamer nebo do posílení ochranky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky DOC Mercury, obchodní centrum, den bezpečnosti, děti, DOC Mercury, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si se svými dětmi užít zábavný den bezpečnosti v Mercury  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.