Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mezinárodní hudební festival nabízí zvýhodněné vstupné pro seniory. Připraveny jsou i další benefity

Mezinárodní hudební festival v Českém Krumlově se nezadržitelně blíží. Vstupenky na všechny koncerty jsou v prodeji jak online, tak na pobočkách Ticket streamu nebo v Infocentru v Českém Krumlově. Novinkou letošního ročníku jsou zvýhodněné vstupy pro seniory.

Vstupenky na MHF Český Krumlov můžete zakoupit na  www.ticketstream.cz a www.festivalkrumlov.cz nebo v pobočkách společnosti Ticketstream po celé republice a Infocentru v Českém Krumlově.

Novinkou 28. ročníku jsou zvýhodněné vstupné pro seniory (nad 65 let) ve výši deset procent a cenově výhodné vstupenky, které platí vždy na dva komorní koncerty v Maškarním sále. Atraktivní výhody přináší členství v Klubu přátel MHF Český Krumlov, který je stále otevřený všem příznivcům festivalu.

V rámci věrnostního programu je možné získat přednostní informace, zvýhodněné vstupné na koncerty a společenské akce, slevy u vybraných partnerů a další. Letos je členům Klubu přátel jako výraz poděkování za jejich přízeň věnován koncert houslistky Sanghee Cheong a violoncellisty Stefana Kropfitsche s orchestrem Thüringen Philharmonie 9. srpna v Zámecké jízdárně. Na tento koncert mohou členové klubu získat dvě vstupenky zdarma či s výraznou slevou (podle typu karty) a po jeho skončení jsou zváni na setkání s vystupujícími umělci.

Festival se snaží reagovat na negativní nárůst takzvané rychloobrátkové turistiky v Českém Krumlově, kdy drtivá většina turistů městem pouze projíždí a z města se tak stává pouhý skanzen historických budov. Proto v intencích trvale udržitelné turistiky přichází s nabídkou kulturního vyžití na celý víkend. Krumlovský kulturní víkend nabídne návštěvníkům ke vstupenkám na víkendové koncerty včetně pátku Český Krumlov Card se vstupy do pěti krumlovských expozic zdarma.

Tisková zpráva

Štítky Mezinárodní hudební festival, Český Krumlov, kultura, hudba, výhody, koncert, vstupenka, hudební festival

Mezinárodní hudební festival nabízí zvýhodněné vstupné pro seniory. Připraveny jsou i další benefity  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.