Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Gulašiáda v Zahradnictví Střítež Boškovi proběhne již posedmé

PR článek

Rodinné zahradnictví Bošků ve Stříteži u Volyně pořádá v sobotu 13. července Letní slavnost. Součástí slavnosti je i Gulašiáda, neboli soutěž týmů ve vaření guláše. O tom nejlepším guláši rozhoduje odborná porota, vedená režisérem Zdeňkem Troškou, ve složení scénárista Marek Kališ, herec Oldřich Navrátil a herečtí manželé Pavel a Jindřiška Kikinčukovi.

Program je nabitý po celý den, ráno začíná soutěží v chytání ryb a vaření gulášů, pokračuje ukázkami dřevořezby motorovou pilou, projížďkami na kobylkách, seskokem parašutistů nebo nohejbalovým turnajem. A nezapomnělo se ani na děti, připraven je skákací hrad, skluzavka i malování na obličej.

Po celý den si můžete také prohlédnout v mini ZOO v zahradnictví chovná zvířátka (lamy, klokánky,poníky, kozičky ovečky, daňky, muflony a další).

K večeru je možné zatančit si u živé hudby kapely Fata Morgana nebo při Oldies Párty s DJ Františkem Marešem. A hlady určitě neumřete, k dispozici bude spousta guláše, dobré občerstvení a točená zmrzlina.

Štítky zahradnictví, Střítež, Boškovi, gulašiáda, guláš, slavnost, Zdeněk Troška, Oldřich Navrátil, Marek Kališ, Volyně, František Mareš, vaření, soutěž

Gulašiáda v Zahradnictví Střítež Boškovi proběhne již posedmé  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.