Počasí dnes14 °C, zítra12 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Na okraji sídliště Hvězdárna přepadl zloděj ve čtvrtek večer čerpací stanici. Policie po něm pátrá

Jindřichohradečti kriminalisté pátrají po pachateli čtvrtečního loupežného přepadení benzinové čerpací stanice na Václavské ulici, která je u obchvatu města na okraji sídliště Hvězdárna. Zloděj obsluze vyhrožoval násilím, ta mu vydala finanční hotovost v řádech několika tisíc korun.

„V době okolo půl desáté hodiny večerní čtvrtečního dne vstoupil do vnitřních prostor prodejny muž s maskovaným obličejem, který pod pohrůžkou použití násilí vyzval obsluhu k vydání finanční hotovosti. Následně se zmocnil částky v řádu několika tisíců korun a z prodejny utekl. Ke zranění obsluhy naštěstí nedošlo,“ popisuje policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Pachatel měl být ve věku mezi dvaceti a třiceti lety, hubené postavy o výšce 170 až 180 centimetrů. Na sobě měl černobílou bundu s výrazným vzorem a s kapucí s kožešinovým lemem, teplákové černé kalhoty značky Nike a na nohou měl černou sportovní obuv s bílým lemem podrážky. Mluvil česky.

„Vzhledem k pohybu dalších osob u nedaleké prodejny potravin je pravděpodobné, že si pachatele mohl někdo všimnout,“ doplňuje Doubek. Policie proto žádá případné svědky, kteří by mohli mít k případu nějaké informace, aby je poskytli na služebně v Nádražní ulici v Jindřichově Hradci, na telefonním čísle 974 233 700 nebo na tísňové lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Nike, čerpací stanice, hvězdárna, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na okraji sídliště Hvězdárna přepadl zloděj ve čtvrtek večer čerpací stanici. Policie po něm pátrá  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.