Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté pátrali po seniorovi, který z domu odjel na kole. Manželce řekl, aby se starala o kotel a slepice

Policisté z obvodní oddělení policie Suchdol nad Lužnicí ve čtvrtek pátrali po seniorovi, který ze svého domu odjel na jízdním kole neznámo kam. Své manželce měl říci pouze to, aby se starala o kotel a o slepice. Ta ale začala mít obavu o jeho život. Do akce byla povolána rovněž hlídka třeboňských policistů i kynolog se služebním psem. Seniora se podařilo vypátrat po téměř třech hodinách.

Pátrací akce se rozjela ve čtvrtek ve čtvrt na 5 odpoledne. Devětasedmdesátiletý senior měl odjet na svém kole, ale nikomu neřekl kam. „Své  manželce řekl pouze to, aby se starala o kotel a o slepice. Tímto jednáním v ní vzbudil obavy o jeho život. Žena informovala svého syna, který  nejprve pátral po  otci sám v okolí obce, ale bez kladného výsledku.  Z tohoto důvodu oznámil pohřešování otce suchdolským policistům, včetně jeho popisu i popisu modrého jízdního kola. Suchdolští policisté začali ihned po seniorovi pátrat,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Do akce se zapojili policisté z Třeboně i kynolog se služebním psem. Seniora se podařilo vypátrat po téměř třech hodinách na vlakovém nádraží v Suchdole nad Lužnicí. „Vypátraný senior byl  po domluvě se synem předán do rodinné péče. Pátrání tak mělo šťastný konec,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky pátrání, policie, Suchdol nad Lužnicí, senior, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrali po seniorovi, který z domu odjel na kole. Manželce řekl, aby se starala o kotel a slepice  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.