Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Se „čtyřkou“ v dechu boural v zatáčce, záchranáři měli dost práce i s opilou spolujezdkyní

Dopravní policisté z Tábora zahájili trestní řízení s řidičem, který za volant svého auta usedl opilý. Jeho opilecká jízda skončila po projetí mírné zatáčky, kdy skončil mimo silnici. Hlídka dala řidiči na místě dýchnout. Zkouška u něj prokázala čtyři promile.

K nehodě došlo minulý týden v pondělí v ulici Čsl. Armády v Táboře. Vzhledem k tomu, že se muž před jízdou notně posílil alkoholem, nezvládl průjezd mírnou zatáčkou a skončil mimo silnici. Následná zkouška na přítomnost alkoholu u něj prokázala hodnotu ve výši 4,05 promile. Dalším šetřením bylo zjištěno, že ani nevlastní řidičák. 

„Muž svým jednáním ohrožoval zdraví a životy nejen dalších účastníků silničního provozu, ale i své spolujezdkyně. Ta si uvedené nebezpečí zřejmě dostatečně neuvědomovala. I ona byla totiž pod vlivem alkoholu, a to s hladinou 2,21 promile alkoholu v dechu,“ uvedl tiskový mluvčí police Miroslav Doubek. Práci s opilou posádkou měla nejen hlídka, ale i přivolaní záchranáři. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, alkohol, policie, Táborsko, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Se „čtyřkou“ v dechu boural v zatáčce, záchranáři měli dost práce i s opilou spolujezdkyní  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.