Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Nafta na jihu Čech zdražila o 1,51 korun na skoro 40 korun, i tak stojí nejméně v Česku

Litr benzinu Natural 95 se u čerpacích stanic na jihu Čech prodává v průměru za 40,08 korun. Před týdnem byl o 47 haléřů levnější. O 1,51 koruny zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 39,90 korun. I přesto je nafta v kraji nejlevnější v České republice. Benzin je v jižních Čechách o 1,90 koruny dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 3,96 korun víc. Vyplývá to z údajů společnosti CCS, která ceny sleduje

Nejlevnější paliva v kraji prodávají na Jindřichohradecku. Benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 39,82 korun a naftu za 39,66 korun.

Paliva jsou v kraji nejdražší na Českobudějovicku. Benzin stojí u tamních čerpacích stanic v průměru 40,35 korun, za naftu tam motoristé dají 40,14 korun.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 40,48 korun za litr, u nafty 40,22 korun. Nejlevnější benzin natankují řidiči v Královéhradeckém kraji, kde je litr v průměru za 40,02 korun. Nafta je nejlevnější v Jihočeském kraji. Naopak nejdražší paliva nabízejí tradičně pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 41,59 korun. Nafta se tam tankuje za 41,22 korun za litr.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nafta, benznin, pohonné hmoty, česko, cena, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nafta na jihu Čech zdražila o 1,51 korun na skoro 40 korun, i tak stojí nejméně v Česku  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.