Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

PŘEHLED: Příští rok nás čekají jen dva prodloužené víkendy. Státní svátky budou v týdnu nebo o víkendech

Pokud bychom nepočítali Nový rok a Velikonoce, budou nás v příštím roce čekat jen dva prodloužené víkendy. Zbytek státních svátků vychází na ostatní dny v týdnu nebo přímo na sobotu či neděli. Přinášíme přehled všech státních svátků v roce 2024.

I v příštím roce budeme v České republice slavit 13 státních svátků. Prodloužený víkend nám zařídí jen Nový rok 1. ledna, Velký pátek a Velikonoční pondělí, Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje 5. července a také Den vzniku samostatného československého státu 28. října. Ostatní dny vycházejí do týdnu nebo přímo na víkend. 

 

Co do počtu volných dnů budou zajímavější především Vánoce. Štědrý den rok 2024 vychází na úterý. Do velké míry tak bude záležet na zaměstnavateli, zda dá svým podřízeným v pondělí a pátek volno.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Deeezy | Pixabay

Štítky státní svátek, víkend, Česko, Velký pátek, Velikonoční pondělí, Cyril a Metoděj, Československo, Štědrý den, Nový rok

PŘEHLED: Příští rok nás čekají jen dva prodloužené víkendy. Státní svátky budou v týdnu nebo o víkendech  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.