Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Amsterdam shop musí z Českých Budějovic zmizet, tvrdí magistrát

Prodejna sítě Amsterdam shop zabývající se distribucí upomínkových předmětů obsahujících syntetické drogy se v červnu objevila také v Českých Budějovicích. Město podniká veškeré kroky k tomu, aby prodejna zmizela, řekl agentuře Mediafax v úterý náměstek primátora.Petr Podhola (ČSSD).

Ten se v úterý sešel s Jiřím Dubem, majitelem objektu, ve kterém sídlí provozovna polské firmy. „Prostory na Rudolfovské byly několik let prázdné a jejich pronájem zprostředkovala realitní kancelář. S pronájemcem jsem nikdy nebyl v žádném kontaktu a o podnikání této firmy jsem se dozvěděl až ze sdělovacích prostředků,“ popsal Dub, který záležitost nyní předá svému právnímu zástupci s požadavkem, aby prověřil možnosti ukončení nájemní smlouvy.

Město celou situaci velmi pozorně sleduje. „Prodejna je zatím uzavřena. V pohotovosti jsou ale kontrolní i bezpečnostní orgány. Věřím, že se nám společně s majitelem objektu podaří chystaný prodej syntetických drog v Budějovicích zmařit,“ podotkl náměstek Podhola.

Autor: Dobrin Stojcev, Mediafax

Štítky Amsterdam, České Budějovice, Mediafax, ČSSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Amsterdam shop musí z Českých Budějovic zmizet, tvrdí magistrát  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.