Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidiči, kteří jedou z Třeboně na Rakousko, musí počítat s objížďkou

Objízdná trasa ode dneška čeká na řidiče, kteří jedou ve směru z Třeboně na Rakousko. Rekonstrukce silnice totiž uzavřela úsek, díky kterému se z hlavního tahu odbočuje na Halámky. Lidé proto musí jet přes Lomnici nad Lužnicí. Omezení potrvá do poloviny července.

O uzavírce informovalo Ředitelství silnice a dálnic ČR (ŘSD). Týká se opravovaného úseku silnice, která vede z Třeboně ve směru na Jindřichův Hradec. Ode dneška tam řidiči nemohou odbočit na Halámky a stejnojmenný hraniční přechod s Rakouskem.

„Uzavření větve mimoúrovňové křižovatky souvisí s plánovanou opravou pravého jízdního pásu hlavní komunikace a potrvá do druhé poloviny července,“ informoval Adam Koloušek z Týmu komunikace ŘSD. 

Řidiči tak mohou využít oficiální objízdnou trasu. Ta vede od kruhového objezdu v Třeboni u Penny přes Lomnici nad Lužnicí, Novosedly nad Nežárkou, Mláku a poté dál po silnici ve směru na Třeboň. „Za případné komplikace se předem omlouváme,“ dodal Koloušek. 

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ŘSD

Štítky Třeboň, doprava, jižní čechy, řsd, silnice, Rakousko, Lomnice nad Lužnicí, Ředitelství silnic a dálnic, Česko, Jindřichův Hradec, Novosedly nad Nežárkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči, kteří jedou z Třeboně na Rakousko, musí počítat s objížďkou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.