Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič a nezletilá spolujezdkyně zemřeli při nárazu do stromu

Osmačtyřicetiletý řidič zahynul spolu se svou šestnáctiletou spolujezdkyní v pondělí nad ránem při nárazu osobního auta do stromu na Prachaticku. Budějcké Drbně informaci potvrdila tisková mluvčí záchranky Petra Kafková.

Tragická nehoda se stala před druhou hodinou ranní na silnici druhé třídy za obcí Němčice ve směru jízdy na Netolice u odbočky na Zvěřetice u obce Babice. "Osobní vozidlo narazilo do stromu, dva lidé utrpěli smrtelná zranění," řekl Budějcké Drbně operační důstojník prachatické policie. Jedním z mrtvých je řidič.

V noci v 1:40 vyjížděly posádky Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje k tragické dopravní nehodě, která se stala u obce Babice na Prachaticku. Vozidlo BMW sjelo z neznámých příčin ze silnice, přetočilo se přes střechu a narazilo do stromu. Ve voze zůstali zaklíněni dva lidé, šestnáctiletá dívka a osmačtyřicetiletý muž, po vyproštění mohl lékař již jen konstatovat jejich smrt. Devítiletý chlapec byl nalezen mimo vozidlo, utrpěl těžké zranění. Záchranáři hocha po stabilizaci stavu transportovali do českobudějovické nemocnice, řekla Budějcké Drbně mluvčí záchranky Petra Kafková.

Štítky strom, Drbna.cz, okres Prachatice, Babice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, BMW, Netolice, Němčice, Zvěřetice, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

Ten musel jet strašnou rychlostí....strom je přeraženej snad ve dvou metrech.

Pondělí, 16. července 2012, 12:29Odpovědět

Bezedný Frank

No tak to není moc veselé....

Pondělí, 16. července 2012, 12:08Odpovědět

Řidič a nezletilá spolujezdkyně zemřeli při nárazu do stromu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.