Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dobrá zpráva z nemocnice: Mladý sebevrah z Mercury žije!

Zdravotní stav osmnáctiletého mladíka, který v pondělí utrpěl po pádu z jedenáct metrů vysokého ochozu ve druhém patře obchodního centra Mercury v Českých Budějovicích těžká zranění hlavy, je stabilizovaný. Jeho počínání je vyšetřováno jako pokus o sebevraždu.

ČTĚTE TAKÉ: Mladík pád z Mercury centra přežil, je ale vážně zraněn

K Budějcké Drbně se donesla neověřená informace, že mladík údajně v nemocnici zemřel. To však mluvčí Nemocnice České Budějovice Jan Dušek v úterý dopoledne dementoval. „Mladý pacient je v tuto chvíli hospitalizován na anesteziologicko-resuscitačním oddělení a jeho stav je stabilizovaný,“ ujistil mluvčí.

Jak uvedla Regina Tupá, tisková mluvčí českobudějovických policistů, mladík dopadl na místo, kudy prochází desítky lidí. „Ke zranění další osoby ale naštěstí nedošlo,“ doplnila Tupá a zároveň přidala loňskou statistiku.

Na Českobudějovicku se v roce 2011 pokusilo skoncovat se životem 49 lidí, z toho bylo 26 mužů a 23 žen. Naopak šestatřicet sebevrahů svůj čin dokonalo. Mezi nimi bylo 28 mužů a osm žen.

Posledním známým případem sebevraždy v Budějcích byl skok ženy (ročník 1966) ze sedmého patra panelového domu v ulici Milady Horákové, ke kterému došlo v pátek 23. března odpoledne.

Štítky České Budějovice, Jan Dušek, Nemocnice České Budějovice, Drbna.cz, Milada Horáková, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezedný Frank

http://www.budejckadrbna.cz/zpravy/krimi/sebevrah-z-mercury-o-vikendu-zemrel-v-nemocnici.html¨

Pondělí, 7. května 2012, 10:51Odpovědět

Hawky

Já nemám ksichtí knížku, jak říkám Facebooku, takže jsem nečetl reakce o kterých píše Veronika. Jestli tomu tak opravdu je, tak je to hodně smutný....a tobě Verčo díky za odvážný komentář. Přeju ti, aby ses z těch nočních můr brzy dostala, stejně jako přeju tomu klukovi, aby se úplně uzdravil.

Čtvrtek, 5. dubna 2012, 17:09Odpovědět

Bezedný Frank

Verčo nezávidím ti tvůj zážitek. A děkuji za tvůj komentář.

Čtvrtek, 5. dubna 2012, 14:47Odpovědět

Veronika Soumarová

Člověk je akorát naštvanej!!! Doufám, že se Radek (jak tady někteří jeho kamarádi píšou) uzdraví a s co nejmenšími následky se vrátí mezi vás. Nikdy na ten den nezapomenu, každej den blbě spím a budím se,protože se mi o tom i zdá, vidím Radka před očima, jak vypadal a je mi z toho moc smutno. Ale věřím, že přežije, je to určitě silnej kluk!!! A navíc mladej... Tak se mějte a rodině a přátelům přeji plno síly a málo nervů (i když vím, že to moc nejde) ... VS

Čtvrtek, 5. dubna 2012, 12:34Odpovědět

Veronika Soumarová

Tak a dost. Už k tomu musím něco napsat, na to se nedá jen tak koukat. Sice toho kluka neznám, ale stačilo pár minut být u něj v době nehody, mi stačilo, abych poznala, že to nebylo rozhodnutí, který plánoval,ale který se prostě stalo ze vteřiny na vteřinu a nikdo nemohl čekat, že se takhle rozhodne. A vy, kteří mu přejete to, že si to zasloužil a bla bla, byste se měli za sebe dost stydět a držet klapačky. Je mi z vás akorát na blití, jak jste zlí. Kdyby to byl někdo z vašich přátel či rodiny, tak vidím, jak byste říkali úplně něco jiného... hezké je něco říkat, aniž byste toho dotyčného znali. Zamyslete se nad sebou a když už chcete psát nějaký sra*ky, tak se seberte z téhle stránky a vypadněte. Nikdo tady nestojí o to, abyste někoho špinili.

Čtvrtek, 5. dubna 2012, 12:27Odpovědět

Dobrá zpráva z nemocnice: Mladý sebevrah z Mercury žije!  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.