Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na zítřejší koncert legendárních Ektomorf

Maďarská metalová mašina Ektomorf se chystá do Budějc! Ve středu 9. prosince zahřmí v mcFabrika a aby toho nebylo málo, přiveze s sebou další čtyři hladové kapely.

Ektomorf na scéně řádí přes 20 let a stále se nedá říct, že by měli dost. Jejich koncerty jsou živelné a pořádně groovy, ve čtvrtek zkrátka některé z nás bude bolet za krkem. A čím si Maďaři získali fanoušky po celém světě? Svým mixem metalu a romského folkloru, pořádnou dávkou naštvanosti a tahem na branku. Ani není divu, že si jich všiml největší metalový label Nuclear Blast, který jim vydal několik dnes již kultovních desek.

Kdo dál ve Fabrice vystoupí? Ze své země Ektomorf přivezou Hot Beaver, z dalekého Izraele přijedou Shredhead a z Německa Chakora. Českou republiku budou reprezentovat Bad Victim. Začátek v 18 hodin.

Soutěž o vstupenky na vystoupení kapely Ektomorf

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenku na vystoupení kapely Ektomorf. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Nová deska Ektomorf se jmenuje Aggressor. Správně je tedy odpověď A. Volnou vstupenku vyhráli čtenáři Markéta Štrauchová Lukáš Chytka. Blahopřejeme!

Autoři | Foto upload.wikimedia.org

Štítky soutěž, hudební skupina, České Budějovice, vstupenka, koncert, Nuclear Blast, Německo, Izrael, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na zítřejší koncert legendárních Ektomorf  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.