Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Prague Conspiracy s budějckou rodačkou Anetou Galisovou vydala nový singl

S novým singlem vyšla na hudební scénu před pár dny rocková kapela Prague Conspiracy. Nese název Times Like These a je první vlaštovkou z nového alba Inner Game, které uskupení vydá v březnu. Pro budějcké fanoušky je speciální tím, že frontmankou kapely je Aneta Galisová, rodačka z města na soutoku Malše a Vltavy.

Nová skladba kapely Prague Conspiracy, která na české hudební scéně působí od roku 2010, vznikala stejně jako její videoklip na usedlosti na Vysočině. Tam měla banda společně s producentem celého nového alba Yardou Helešicem absolutní klid na práci.

„Klip zachycuje atmosféru, která panovala během natáčení desky. Skládá se z momentek ze studia, záběrů z dodávky během cest na koncerty, které jsme v tu dobu absolvovali, i ze samotných koncertů. Vše je autentické a upřímné. Prostě jsme to my, lehce obnažení, jen v teplákách a s gumičkou ve vlasech. Sem tam i sranda je,“ říká baskytarista Matěj Vašků.

Deska spatří světlo světa 16. března 2016, její křest pak proběhne při koncertu v Lucerna Music Baru v Praze. Během propagace Inner Game vyrazí kapela Prague Conspiracy i do Českých Budějovic. Živě ji půjde slyšet 6. května v klubu K2.

„Naše nadcházející deska je věcí, která nám dělá v poslední době velkou radost. Věříme, že se bude líbit nejen nám, ale hlavně fanouškům na koncertech. Ti jsou totiž to, co nás na hraní baví nejvíc. Jakmile jsme na podiu, užíváme si to,“ dodává k novému albu Vašků. 

Štítky hudební skupina, koncert, singl, Vltava, Malše, Kraj Vysočina, Lucerna Music Bar, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prague Conspiracy s budějckou rodačkou Anetou Galisovou vydala nový singl  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.