Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mostečtí Deathstar se vrátili do Budějc. Společně s Avenger a Kapybarou zaburáceli ve Velbloudu

Metalová smršť se minulou sobotu odehrála v budějckém klubu Velbloud. Akce nazvaná Ifa Metal Paradise nabídla trojlístek našlapaných kapel - Deathstar, Avenger a Kapybara.

Jako první se na scéně objevila místní letitá skvadra Kapybara, která do lidí napumpovala svůj energický core říznutý thrash metalem. Kapybara je stálicí, od které fanoušci vědí, co mohou čekat. Ostatně potvrdilo to i nadupané loňské album D.evil Is Back a stejně tak sobotní koncert.

Zhruba kolem desáté Budějčáci předali scénu kolegům Deathstar. Kapela z Mostu je známá svým technickým pojetím death metalu a ve Velbloud kluci opět dali jasně najevo, že se sebejistě hrnou do čela tohoto metalového subžánru, respektive jeho progresivnější odnože. Muzikantsky našlapané vystoupení plné krkolomných zvratů a úžasných melodií.

O finální tečku se postarali volyňští Avenger, pro které byl tento koncert nesmírně důležitý. Vůbec poprvé se za mikrofonem představil zpěvák Radek Popel, který jinak působí v budějckých metalových souborech Dark Angels a After Rain. Divoké vystoupení mělo skvělý ohlas, nechyběly letité fláky, které již mnozí fanoušci Avenger znají nazpaměť, ale ani novinky z připravované desky.

Povedený večer jen kazila slabá účast návštěvníků, ale to je pořád dokola stejná písnička.

Štítky Avengers, České Budějovice, hudební skupina, Most, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mostečtí Deathstar se vrátili do Budějc. Společně s Avenger a Kapybarou zaburáceli ve Velbloudu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.