Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prague Conspiracy s budějckou rodačkou Anetou Galisovou představí v K2 nové album

Také skladbu Times Like These, která byla první vlaštovkou z nového alba Inner Game, představí rocková kapela Prague Conspiracy v pátek v klubu K2. Nová deska vyšla v březnu a jdou na ni pozitivní komentáře. Ověřit si to můžete ve 21 hodin, kdy se na podiu objeví i Aneta Galisová, rodačka z města na soutoku Malše a Vltavy.

„Klip zachycuje atmosféru, která panovala během natáčení desky. Skládá se z momentek ze studia, záběrů z dodávky během cest na koncerty, které jsme v tu dobu absolvovali, i ze samotných koncertů. Vše je autentické a upřímné. Prostě jsme to my, lehce obnažení, jen v teplákách a s gumičkou ve vlasech. Sem tam i sranda je,“ říká baskytarista Matěj Vašků o písni Times Like These.

Deska spatřila světlo světa 16. března, křest proběhl na konci dubna při koncertu v Lucerna Music Baru v Praze. Zastávka v Českých Budějovicích je předposlední na jarní tour k novému albu Inner Game. Posledním místem po klubu K2, kde se Prague Conspiracy představí, bude Jihlava.

„Naše nadcházející deska je věcí, která nám dělá v poslední době velkou radost. Věříme, že se bude líbit nejen nám, ale hlavně fanouškům na koncertech. Ti jsou totiž to, co nás na hraní baví nejvíc. Jakmile jsme na podiu, užíváme si to,“ dodává k novému albu Vašků. 

Vstupné na koncert činí 120 korun.

Štítky koncert, Vltava, Malše, Lucerna Music Bar, Praha, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prague Conspiracy s budějckou rodačkou Anetou Galisovou představí v K2 nové album  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.