Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Desperados Highjump již o nadcházejícím víkendu

Cliffdivingové závody spojené s hudebními koncerty a rozsáhlým doprovodným programem začinájí již v pátek 5. srpna a potrvají do soboty 6. srpna v lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Svou účast opět potvrdila světová skokanská špička z celého světa. Kromě skoků do vody čeká na návštěvníky obří padesátimetrová skluzavka, exhibice na kolech bmx, několik hudebních podií, letecká show Martina Šonky a mnoho dalšího.

Desperados Highjump v České republice unikátní akcí. Neexistuje jiný ekvivalent, který by představoval nejlepší současné zástupce nejstaršího extrémního sportu světa, tedy cliffdivingu, českému publiku. Skokané se v lomu nedaleko středočeské Příbrami budou vrhat z výšky okolo třiceti metrů a neváhají předvádět dechberoucí akrobatické kousky. V letošním roce přislíbili účast skokané a skokanky z Brazílie, Švýcarska, Spojených států amerických, Švýcarska, Ruska i Německa.

Kromě skoků do vody čekají na návštěvníky Highjumpu také hudební koncerty. Na několika hudebních podiích se představí například skupiny Skyline, Prague Conspiracy, ukradenÝovoce, Ting, Voxel, Vladimir 518 a Mike Trafik nebo James Cole. Za dýdžejskými pulty se vystřídají francouzské hvězdné duo Loo and Placido, Orion, Robot, Nobodylisten, Friky a Nzym.

Celý program akce je koncipován tak, aby na návštěvníka akce všude čekalo něco zajímavého k vidění nebo vyzkoušení. Kromě zmínených skoků a koncertů je na programu například letecká show Martina Šonky, bmx exhibice předních českých i zahraničních jezdců, obří padesátimetrová vodní skluzavka, pole dance exhibice, ukázka a workshopy parkouru a mnoho dalšího.

Více informací o akci naleznete na www.highjump.cz.

Tisková zpráva

Štítky koncert, Martin Šonka, Příbram, Hřiměždice, Švýcarsko, Česko, Vladimir 518, James Cole, USA, Brazílie, Rusko, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Desperados Highjump již o nadcházejícím víkendu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.