Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bylo nalezeno mrtvé tělo paní Pokorné

V pátek ve 21:00 bylo nalezeno tělo paní Pokorné na půdě činžovního domu v obci u Českých Budějovic. Kriminalisté odhadují, že tělo na půdě leží už několik dní. Okamžitě bylo zahájeno vyšetřování a pátrání po podezřelé osobě. „Dle očitého svědka byla v blízkosti činžovního domu zahlédnuta osoba jménem paní Pýchová. Veškeré důkazy zatím vedou právě k této osobě,“ vyjádřil se mluvčí seržanta Bidla, kriminálního policisty, který případ vede. Spekuluje se o tom, že vražda byla provedena otrávenou látkou neznámého původu.

Tento černý scénář není naštěstí skutečný. Pub Animals totiž natočili videoklip k písni Detektivní. Jeho tématiku není třeba dále představovat. Premiéra detekivního příběhu s originálním retro nádechem proběhla v zaplněném sále kina. Fanoušci se tak od kapely dočkali českého videoklipu. V klipu se objevuje mnoho postav, kterých se zhostili samotní členové Pub Animals. Zásadní roli rafinované vražedkyně hraje zkušená filmová a divadelní herečka Daniela Bambasová. Její obětí je pak mladá krásná herečka Tereza Vítů. Jak byla vražda provedena a celý průběh tohoto případu můžete zhlédnout ve videoklipu.

Štítky České Budějovice, videoklip, Daniela Bambasová, Tereza Vítů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veselej Hafík

Paráda zase jedna odpočinková.

Úterý, 13. září 2016, 14:21Odpovědět

Bylo nalezeno mrtvé tělo paní Pokorné  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.