Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Strašidelný autobus se vydá na svou další jízdu

Svézt se po Českých Budějovicích speciálním autobusem mohou v rámci svátku Halloween malí i velcí zájemci. Cestující v maskách se mohou navíc těšit na drobné dárky, nejlepší kostým vyhraje tablet.

Již potřetí přichystal Dopravní podnik města České Budějovice pro všechny zájemce oslavu Halloweenu. Jízdy speciálně vyzdobeného vozu v krajském městě proběhnou přesně v den svátku, tedy v pondělí 31. října, a opět slibují výjimečný zážitek. Odpolední spoje jsou určeny hlavně pro děti, večerní pak pro dospělé. Pasažéři, kteří do vozu nastoupí v maskách, se mohou těšit na drobné odměny od strašidelných průvodčích.

Pro malé cestující v maskách a kostýmech navíc dopravní podnik připravil speciální soutěž o hlavní cenu, kterou bude tablet. V autobusu bude fotit dětské masky čarodějný fotograf a ta maska, kterou porota vyhodnotí jako nejlepší, bude následně odměněna.

Speciální strašidelný autobus bude vyjíždět od nádraží z výstupní zastávky MHD v Žižkově ulici u DOC Mercury, kam se bude také po absolvování celé trasy vracet. Odpolední odjezdy jsou naplánované na 14:00, 15:00, 16:00 a 17:00, večerní pak na 20:00 a 21:00.

Halloweenský vůz vás dle přiloženého jízdního řádu proveze po celém městě a pokud se v průběhu strašidelné cesty nic nestane a nezabloudí do záhrobí, vrátí vás zpět v původním stavu.

Přeprava všech cestujících na těchto spojích je zdarma, zájemci ovšem musí počítat s omezenou kapacitou jednotlivých vozů.

Tisková zpráva

Štítky maska, Halloween, České Budějovice, DOC Mercury, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strašidelný autobus se vydá na svou další jízdu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.