Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kultovní Tata Bojs to rozjedou v budějckém Café Clubu Slavie

Tata Bojs dorazí v pátek 3. března do Café Klubu Slavie v Českých Budějovicích. Čeká vás jedinečný elektro-akustický klubový koncert kultovní kapely z pražské Hanspaulky, která patří na špičku tuzemské scény.

Na tento koncert doporučuji zajít, jde o neskutečně kvalitní a unikátní poslech a podívanou. Lístky se již prodávají a je jich dostatek v předprodeji,” říká dramaturg Café Klubu Slavie Otta Kovařík.

Vstupenky seženete online zde http://cbsystem.cz/cz/component/ticketseller/title/4706-tata-bojs nebo fyzicky na radnici v íčku, v hudebninách na náměstí Přemysla Otakara II. nebo v jakémkoli prodejním místě CBsystem !

Tata Bojs vznikli v roce 1988 jako koncept školní kapely, do povědomí Pražanů se dostali albem Ukončete nás! (1997) a rok 2000 přinesl celorepublikové úspěchy díky desce Futuretro, která se nechala inspirovat elektronickou hudbou a objevují se na ní prvky drum'n'bassu. Pro Tata Bojs jsou typické jejich neotřelé texty, slovní hříčky a výborná hudba.

Tisková zpráva

Štítky Tata Bojs, České Budějovice, Hanspaulka, koncert, hudební skupina, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kultovní Tata Bojs to rozjedou v budějckém Café Clubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.