Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na jaro se musí s reggae. Do budějckého River Music Clubu míří Steppa Style

Že se už nemůžete dočkat open air festivalů? V River Music Clubu to také cítí v kostech, proto vám už teď naordinovali rozehřívačku s pořádnou dávkou reggae. Pozvání do Budějc totiž přijali zpěváci, kteří nenechají jediného fanouška reggae v klidu.

Díky spojenectví lvích sil, Colectiva s Pilsen Ragga se do Českých Budějovic v sobotu 6. května přijede podívat až z dalekého východu, z Ruska, vůbec poprvé Steppa Style. Jeho neskutečně neuvěřitelná energie se dostane až na jih Čech v rámci mini tour Raggamuffinman. Záda mu bude backovat Ghetto Rocka, ostravsky reggae-dancehall DJ a hypeman, působící hlavně na Slovensku a známý také jako Ťamann.

Oba předskočí Myšák aka Colectiv, jihočeský bard původem ze Sokolova, který po dlouhém cestování po světě došel až do Českých Budějovic, kde objevil svoji Jamajku. Zpíval od malička, ale poprvé se předvedl na posledním Reggae meetingu v roce 2010. Od té doby odehrál už nespočet sessions a navštívil skoro každé české a slovenské pódium.

V River Music Clubu to rozjede i Ladia Rasta & Flint. Ladia Rasta, milovník reggae vokálů a lámaného beatu se poprvé s touto hudbou setkal ještě v časech, kdy hrál legendární sound system Gardenzitty, kolem roku 2002, ,ovšem k hraní raggajungle a dubwize se dostal až o dvanáct let později, poté co potkal svého DNB parťáka Flinta. 

V českobudějovickém River Music Clubu se v sobotu 6. května začíná ve 21:00 hodin.

Autoři | Foto River Music Club

Štítky Rivera, České Budějovice, festival, Rusko, Česko, Slovensko, Jamajka, jaro, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jaro se musí s reggae. Do budějckého River Music Clubu míří Steppa Style  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.