Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Devatenáctá legendární budějovická Retroparty bude již tuto sobotu!

Už tuto sobotu 13. května se od 20:00 hodin koná další, v pořadí již 19. Retroparty! Tentokrát se vrací zpět na domovskou scénu do budějckého Klubu Slavie.

Pokud máte rádi oldies a chcete si zapařit na ty nejlepší hity 50. až 90. let, máte nejlepší šanci dorazit na tu pravou originální Retroparty, kterou kluci začali pořádat již v roce 2006. Nejdůležitějším faktorem je, si najít dobový outfit, abyste zapadli do davu, odvázali se a pořádně si to v kostýmu užili.

„Každé nové party dáváme nový vzhled. Letos jsme vsadili na německou tématiku, kde jsme se inspirovali Českou sodou a jejich Alles Gute. Zároveň máme i plno kamarádů, se kterými jsme začínali, v Německu, a tak bychom jim tuto party chtěli tímto způsobem věnovat. Bude tedy super, pokud svoje kostýmy budete ladit do německého stylu. To nás vždycky nejvíc potěší, když vidíme ty davy, jak si daly práci a sehnaly si nebo vyrobily pořádný oblek! Dále budeme dělat i taneční soutěž, takže můžete ukázat, jak jste na tom, a ještě můžete vyhrát i sladkou odměnu.“ říká jeden z pořadatelů a RetroDJ Petr Klika.

Vstupenku si můžete koupit v předprodeji na baru Klubu Slavie za sto korun. Na místě pak bude vstup dražší, takže to nenechte na poslední chvíli.

Více informací najdete na Facebooku Retroparty České Budějovice nebo přímo v eventu akce Alles Gute Retroparty.

Podívejte se i na originální zvací video a prosvištěte si základní slovíčka, která se vám budou večer hodit.

Tisková zpráva

Štítky Německo, Česká soda, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctá legendární budějovická Retroparty bude již tuto sobotu!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.