Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Fabrika Punk Fest a Hardcore Fest, JAKSI TAKSI nebo Hungry Beats v K2

Klub Fabrika slaví osmé narozeniny hned dvěma festivaly: punkovým a hardcorovým. Kromě toho si můžete užít dvoukřest nových alb kapel Dark Angels a The River Of The Lost Souls nebo koncert kapel JAKSI TAKSI, zakázanÝovoce a Maraton ve Slavii.

Pátek 29. září

České Budějovice

Fabrika Punk Fest 2017 – mcFabrika – 18:00
Osm let klubu MC Fabrika a punková veselice na její počest. První potvrzené kapely: NVÚ, Houba, Nežfaleš, The Fialky, Cela pro Klárku, PPB, Hovno Pankáči.

Dobrý? Výborný! – Studiová scéna Na Půdě – 19:30
Čerstvý bakalář Ludvík Výborný, jehož studijním zájmem je obskurní estetika muzikálových produkcí, se rozhodne odpovědět na inzerát hledající doučujícího pro dvě dospívající dcery. Ocitne se tak v domě rodiny Potměšilových. Jestliže málokdy se něco odehrává tak, jak jsme si to vysnili, tentokrát se děj řítí směrem, o němž se Ludvíkovi ani nesnilo.

Dvoukřest – Dark Angels & The River Of The Lost Souls – Velbloud Music Bar – 21:00
Dvě českobudějovické kapely pokřtí ve Velbloudu svá nová alba. Obě desky vydal renomovaný slovenský label Metal Age a obě kapely jsou zároveň personálně propojené, proto se rozhodly pro společný večírek. Zatímco Dark Angels metalově burácí, The River Of The Lost Souls se pohybují po klidnější vlně, ačkoliv i oni umí vystrčit drápy.

Toxymoron D&B Madness – HC edition w. Hungry Beats! – K2 – 21:00
Drum&bassové šílenství opepřené pořádnou dávkou hardcoru - přesně tak bude vypadat zářiový díl Toxymoronu se světoznámými řezníky Hungry Beats!

Basstard Beatz, Deadbeat UK – Komiks klub – 21:00
Support: Dryman Brock, Dirty Boy. 

Sobota 30. září

České Budějovice

Fabrika Hardcore Fest 2017 – mcFabrika – 16:00
Oslava 8. výročí klubu MC Fabrika tím nejvybranějším hardcorem z Čech i zahraničí. Potvrzené kapely: Born From Pain, Stab, Locomotive, Companion, Backfist, NBF, Sail This Ship Together, Meresiew.

BBQ: Rock‘em all – Café Hostel – 18:00
DJ IFA. 

Racek – premiéra – SUD – studentské universitní divadlo – 19:00
Slavná komedie A. P. Čechova, kde se "nic neděje". Lidé jen jedí, pijí, nosí svá saka - a tolik lásky je všude.

Kati – Jihočeské divadlo – 19:00
Druhý nejlepší kat v Anglii je v malé hospůdce v Oldhamu něco jako místní celebrita. Pivo je sice hnusné, ale čepuje ho kat! Jenže trest smrti zrušili a kdo ví, jak to půjde dál. Navíc to vypadá, že muž, kterého nedávno oběsil, byl nevinný, a pravý vrah se toulá někde poblíž. A když zmizí katova patnáctiletá dcera, začíná jít do tuhého…

Trio Traktůrek – Kavárna Matice – 19:00
A je to tady zase. Po delší odmlce u nás zase rozduní celou ulici vaše nejoblíbenější kapela – Trio Traktůrek s jejich dechberoucím repertoárem.

JAKSI TAKSI, zakázanÝovoce & Maraton – Klub Slavie – 20:00
Speciální koncert při příležitosti vydání nového CD kapely Jaksi Taksi. Speciální host zakázanÝovoce & jihočeští Maraton.

Klauni, The OwnRoadies, OMG! WTF? – Velbloud Music Bar – 20:00
Czermy alias Hans Jihotrans, všem známý jako kytarista punkové bandy Caesarovy Kanady, se loučí se svobodou. K všeobecné veselici, dobré náladě a pogotanci zahrají Klauni, The OwnRoadies a OMG WTF.

BrainWash – Komiks klub – 21:00
Připravili jsme pro vás párty trochu ráznějšího typu. Noc plná rovných beatů, kterou si rozhodně nemůžete nechat ujít! Představí se vám jihočeští DJs: Karlos, Tetra, Zadek, Magič, BSC, Lhotek, Weed, YB, Kuře.

Neděle 1. října

České Budějovice

Dětská kapela Čiperkové – Metropol – Malá scéna – 15:00
Čiperkové – to je nejpopulárnější dětská kapela u nás. Zpívají písničky, které baví děti, rodiče, babičky i dědy. Přijďte si s nimi zazpívat, zatancovat a zablbnout.

Pondělí 2. října

České Budějovice

Shakespeare & Stravinskij – Metropol – Divadelní sál – 17:00
A on ji miluje – jednoaktový komický balet na motivy děl Williama Shakespeara. Svěcení jara – balet na hudbu Igora Stravinského s použitím techniky tance na špičkách.

Zahájení semestru na Kampě – Studentský klub Kampa – 20:00
Legendární párty ve tvém klubu, minule to bylo velký, letos to bude ještě větší. Vezměte kámoše a jděte zapařit! Zahrají: DJ Mistrgal & DJ Endis.

Autoři | Foto Facebook JAKSI TAKSI

Štítky kultura, tipy, koncert, hudba, hudební skupina, České Budějovice, William Shakespeare, festival, The Fialky, Anton Pavlovič Čechov, Igor Fjodorovič Stravinskij, Kampa, Malá scéna, Kanada, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Fabrika Punk Fest a Hardcore Fest, JAKSI TAKSI nebo Hungry Beats v K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.