Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Hitrádio Faktor chystá velkolepý start léta

PR článek

Léto je tady a je potřeba jej řádně přivítat, a proto pro vás Hitrádio Faktor připravilo akci Start léta. Proběhne v neděli 30. června od 13 hodin v kempu Vltava-Všeměry a těšte se na bohatý program.

„Pro návštěvníky máme připravený Bumperball – velké nafukovací balóny, které se navlékají na tělo a hlavu a provádějí se v nich různé akrobatické kousky. Na místě bude také profesionální fotokoutek a každý se bude moci zapojit do soutěže o paddleboardy. Ty bude možno na místě i vyzkoušet,“ říká Veronika Hrabáčová, promo manažerka stanice.

Děti se budou moci vyřádit na trampolíně a na hřišti s mnoha herními prvky, a ti nejmenší návštěvníci si užijí vystoupení Bibibum. Rodiče, když budou chtít, si mezitím zahrají beach volejbal nebo stolní hru pukec.

Celý den ukončí koncert oblíbené skupiny Mirai, která zazpívá všechny svoje hity a zájemcům se podepíše na autogramiádě. V průběhu odpoledne vystoupí i sympatický zpěvák Pavel Horejš s kapelou a po celý den se o muziku postarají moderátoři Hitrádia Faktor, kteří na akci samozřejmě dorazí také a zájemcům v mobilním studiu vysvětlí, jak funguje vysílání.

„Čeká nás další horký den, takže už teď můžu slíbit bitvu s vodními balónky a odpočinkovou zónu. Hlavně ale budeme u řeky, kam jinam v tomhle počasí vyrazit.“ doplňuje Veronika Hrabáčová.

V neděli 30. června od 13 hodin se na vás těší celé Hitrádio Faktor. Přijet můžete i po vodě! A na závěr důležitá informace – vstupné na akci se neplatí.

Pro aktuální informace sledujte událost na Facebooku.

Autoři

Štítky Hitrádio Faktor, léto, akce, Pavel Horejš, Mirai, Facebook

VIDEO: Hitrádio Faktor chystá velkolepý start léta  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.