Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vltava žije připomene přistání člověka na měsíci

Zažijte jedinečnou multimediální párty a poleťte na Měsíc. Startovací rampa pro Apollo 11 v podobě výpravné multimediální scény už roste v areálu Výstaviště České Budějovice. Vesmírně našlapaná show pod taktovkou showdesignera Rudolfa Stříteckého startuje v pátek 27.září.  

Inspirací pro letošní ročník je 50. výročí přistání člověka na Měsíci. Návštěvníci audiovizuálního festivalu VLTAVA ŽIJE budou mít jedinečnou možnost vidět premiéru multimediální show Man on the moon, v produkci týmu art4promotion.  

Letošní koncept vtáhne diváka mnohem více do dění. Stane se součástí tematické multimediální párty, jejímž vrcholem je ojedinělá show. Nebudou chybět nové originální scénické prvky, výpravná multimediální scéna, živé obrazy, holografická, světelná a laserová show, DJ Melvin Coxx,  taneční performance a dechberoucí akrobatická vystoupení. 

Hlavní brána výstaviště se otevře v pátek 27. září od 16 hodin, kdy bude připraven tematický doprovodný program, přednášky o vesmíru, rodinná zábava, stánky s občerstvením i hudební program. Těšit se můžete na Kiss party live i na jednu z nejlepších evropských party kapel, funk, soul a pop-rockovou cover kapelu, TRAM69. 

„Celá show se skládá z multimediálních fragmentů. Je pojatá jako oslava, co člověk před 50 lety dokázal. Při přípravách show, když jdete v celém příběhu do hloubky, vám  dojde, jak obrovský kus práce, a jak velký úspěch to pro člověka je, stanout na Měsíci a vrátit se bezpečně na Zem. Málokdo ví, že na celém projektu pracovalo na 400 tisíc lidí. Chceme diváka vtáhnout do děje a atmosféry. Na stavbu scény potřebujeme více než týden. Na Výstavišti již roste 30 metrů široká a 20 metrů vysoká multimediální scéna, která kombinuje různé projekční technologie a divákovi se bude odhalovat postupně. Nejintenzivnějším zážitkem by měl být obraz startu Apolla 11, který by měl diváka na okamžik přenést na floridský Cape Canaveral,“ doplňuje showdesigner a režisér show Rudolf Střítecký.

Tisková zpráva

Štítky Vltava žije, kultura, show, České Budějovice, Vltava, Měsíc, Apollo 11, přistání, Man on the Moon, Země

Vltava žije připomene přistání člověka na měsíci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.