Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Charitativní andělské akce jdou do finále

Začátek prosince znamená pro Andělské akce pomyslnou cílovou rovinku. Blíží se poslední akce a zájemci tak mají poslední možnost podpořit Autis centrum. Přijďte na kulturní zážitek, kupte si ve vybraných restauracích a kavárnách kávu či punč nebo prostě jen běžte nakupovat.

První ročník Andělských akcí zatím nabídl zájemcům možnost zúčastnit se několika desítek akcí, přičemž všechny byly s charitativním podtextem. „Autis centrum tak mohli podpořit návštěvníci cestovatelských přednášek, kulturních událostí, hospodských akcí nebo třeba tanečního kurzu. My z celého srdce děkujeme všem, kteří se doposud Andělských akcí zúčastnili. Věřím, že se se spoustou lidí uvidíme ještě na nadcházejících akcích.“, komentuje Barbora Povišerová, organizátorka akcí.

Nenechte si ujít mírně erotickou frašku, která pobaví úplně každého. Divadlo 7 žen na krku rozesměje v tuhé zimě i ty nejzmrzlejší tváře 4. prosince od 19.00 v Divadle U Kapličky. K tomu si můžete zpříjemnit den dobrou kávou nebo punčem v kavárně Born in London nebo v Esence Café.

V rámci světového dne dárcovství, akce Giving Tuesday, můžete podpořit Andělské akce také návštěvou IGY Centra. Právě zde 3. prosince Giving Tuesday proběhne a Andělské akce tak podpoří úplně každý návštěvník. IGY centrum totiž přispěje 1 Kč za každého návštěvníka. Zároveň si zde až do 8. prosince můžete prohlédnout obrázky, které namalovaly děti z centra ARPIDA.

Rychle se blížící samotný hřeb Andělských akcí, Andělská aukce, se letos uskuteční 9. prosince v DK Metropol a stejně jako v předchozích letech se budou dražit obrázky, které namalovaly děti z centra ARPIDA. Ani na dvanáctém ročníku nebude chybět vystoupení skupiny K.R.B., bohatý raut a tichá aukce.

Informace o všech Andělských akcích najdete na stránkách www.andelskaakce.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Andělská akce, kultura, charita, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charitativní andělské akce jdou do finále  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.