Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V borovanském klášteře zahraje Tomáš Kočko & Orchestr i Radka Fišarová s kapelou

PR článek

Zažijte úžasnou atmosféru koncertů v zahradě bývalého augustiniánského kláštera v Borovanech. Borovanská kulturní mozaika pokračuje 31. července jedinečným koncertem kapely Tomáš Kočko & Orchestr. Ve čtvrtek 6. srpna pak můžete navštívit koncert skvělé šansoniérky Radky Fišarové.

Kapela Tomáš Kočko & Orchestr je dvojnásobným držitelem ceny Anděl za album roku a deska Velesu bodovala v prestižní TOP 20 Europian World Music Charts.

Jejich hudba zní přímočaře, má výrazné melodické linky a rytmické figury s prvky rocku, folku a jazzu. Se svým repertoárem inspirovaným moravským folklórem objíždí Tomáš Kočko & Orchestr Evropu od Ruska až po Irsko a hraje na festivalech folklórních, folkových, rockových i metalových. Koncert se uskuteční v pátek 31. července od 20 hodin na letní scéně v zahradě borovanského kláštera.

O týden později, ve čtvrtek 6. srpna v Borovanech vystoupí jedna z nejlepších českých šansoniérek Radka Fišarová v novém pořadu s vůní Francie.

Komorně laděný koncertní program Rendez-Vous Radky Fišarové je věnovaný převážně francouzskému šansonu. Do borovanského kláštera přinese slavné písně z repertoáru šansonierky Edith Piaf, ale také známé i méně známé skladby Charlese Aznavoura, Mireille Mathieu či zhudebněné básně Jacka Preverta. Uslyšíte i několik melodií z francouzských filmů a vlastní autorskou tvorbu.

Více informací a kompletní letní program naleznete na webových stránkách. Zvýhodněné vstupenky jsou v předprodeji v borovanském infocentru, nebo na www.cbsystem.cz.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Borovany, Borovansko, Borovanská kulturní mozaika, Klášter Borovany, kultura, koncert, klášter, hudební skupina, Radka Fišarová, Tomáš Kočko, Rusko, Evropa, Ceny Anděl, Édith Piaf, Irsko, Charles Aznavour

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V borovanském klášteře zahraje Tomáš Kočko & Orchestr i Radka Fišarová s kapelou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.