Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Panská ulice bude o víkendu patřit rybám

Už tento víkend se v budějcké Panské ulici uskuteční první rybí slavnosti. Kromě rybářských dekorací budou pro návštěvníky připraveny také rybí speciality. Připraven je i doprovodný program pro děti i dospělé.

Slavnosti začínají v 10 hodin dopoledne a potrvají až do desáté hodiny večer. Panská ulička bude vyzdobena rybářskými dekoracemi a zaplní ji stánky se spoustou rybích specialit od budějckých gastro podniků, a také stánky s pivem, bylinkami, cukrovím nebo zmrzlinou. Těšit se také můžete na ručně vyráběné kožené doplňky nebo pánské holičství.

Organizátoři si připravili pestrý program pro všechny věkové kategorie. Děti, ale i dospěláky, jistě zaujmou živé ryby a raci v Panské, v sousední Rabenštejnské věži pak bude celý den probíhat zábavný dětský program s rybářskou tématikou. O hudbu se postarají místní kapely a hudebníci.

Během dne se budou prodávat lístky do tomboly o ceny, které věnují podniky z Panské uličky - výtěžek podpoří budějcké Autis Centrum. „Vezměte celou rodinu a přijďte se pobavit, dobře se najíst a udělat dobrou věc,” vzkazuje hlavní organizátor Michael Holobírek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky kultura, Panská ulice, rybí slavnosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Panská ulice bude o víkendu patřit rybám  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.