Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Film o psu Gumpovi, který míří příští týden do kin, představil nový videoklip

Ve čtvrtek 22. července bude mít premiéru dlouho očekávaný film Gump – pes, který naučil lidi žít. Pár dnů před premiérou tvůrci představili nový videoklip k písni Kometa pre Gumpa. Tu pro film složila kapela DESmod a rapper Majself.

Song vznikl již před půl rokem a na Slovensku zaznamenal obrovský úspěch. Pro mnoho slovenských rádií se stal nejhranější skladbou roku. Zatímco klip s názvem Kometa pre Gumpa vznikl pro Slovensko, pro Česko vznikla píseň Vítr do plachet, kterou nazpíval Marek Ztracený.

Zpěváka inspirovala audiokniha namluvená Ivanem Trojanem

Zpěváka kapely DESmod Kulyho k sepsání písně inspirovala hlavně audiokniha o Gumpovi, kterou namluvil Ivan Trojan. „Dostali sme ponúku spraviť citlivú skladbu, ktorá by komunikovala s filmom. Vyzpočul som si audioknihu o Gumpovi. Dojala ma už v prvých desiati minútach a súhlasil som,“ řekl Kuly. Rapper Majself pak doplňuje, že důležitou podmínkou byla úspěšnost skladby, což se povedlo.

Dlouho očekávaný snímek o výjimečné psí lásce bude mít premiéru ve stejný den v Česku i na Slovensku, a to ve čtvrtek 22. července.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Helena Váňová Production

Štítky kultura, film, Gump, klip, Gump – pes, který naučil lidi žít, premiéra, videoklip, kino, Slovensko, audiokniha, Ivan Trojan, hudební skupina, Česko, Marek Ztracený, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Film o psu Gumpovi, který míří příští týden do kin, představil nový videoklip  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.